عزیزم من نمونشو داشتم ی دوست داشتم همینطور بود اینا مبتلا ب ی نوع بیماری روانین ک دوست دارن جلب توجه کنن و برتر دیده بشن نظر شخصی من اینه این شخص برای رسیدن ب برتری ممکنه هر بلاییم سر کسی ک درونا فک میکنه ازش بالاتره ولی ظاهرا خودشو ازش بالار میدونه بیاره ازش دوری کن ایت شخص اتفاقا بر عکس ادعاش دروا خودشو از تو کمتر میدونه من دلیل دارم ک اینو میگم همین رفیق من بعدها ک رفت روان پزشک من نزدیک یک سال باهاش قطع ارتباط کرده بودم تا بعد دوره درمانش اومد پیشم و گفت واقعیتش این بوده تو رو ی ادم قوی و بهتر از خودم میدونستم تنها با این حرفای ظاهری ک از زبونم میریختم بیرون خودمو ارضا میکردم بلکه ب ارامش برسم ....با این حال من باز رابطمو خیلی کم کم کردم مگه مجازی گاهی بهم پیام بده
ما ی اکیپیم اینا چشمو هم چشمی دارنن خیلیییی یعنی بدونن یکیشون لباسی چیزی خریدهه پول ...
خب هرکسی یه طوره،ما توان تغیر ادمارو نداریم
اینکه شما اینطوری نیستی هیچ اشکالی نداره،خودت باش و راحت زندگی کن، اگه وایب خوبی نمیگیری از گروه میتونی بیای بیرون
میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین قطع به یقین میگم هیچ کس بهتر از تو نیست ...اصلا حرفش رو رد یا تأیید نکن ...باهاشم اصلا جر و بحث نکن و تلاش نکن بهش ثابت کنی در اشتباهه ...چاره اش یا بی اعتنایی و کم محلی مطلقه یا کمرنگ کردن رابطه و جدی نگرفتن خودش و حرفاش...
ببین واقعا این دسته ادما بیمار روانی ان حتی مطالعه کنی متوجه میشی بیماریشون ی اسم جالبی هم داره ...ازش دوری کن ممکنه بخاطر برتر دیده شدن و ارضای روحی و درونی خودش هر بلایی سرت بیاره