2789
عنوان

ادم پر ادعا

621 بازدید | 21 پست

دوستان با این ادما چ کار میکنن ک همش فیس میدن میگن ما خوشگل ترینیم و اینا 

ی دوستی دارم خیلی همش میگ من بهترینم من زیبامم من خیلی خاصممم 

زیباتر از من نیست ☹️باهمچین ادمایی باید چطور برخورد کرد خیلی رو مخه

کات

هرچند خودم همچین آدمی ام

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب همه میگی من خیلی خوشگلم من خاصم🤔

اره میگم من متفاوتم من یه عجوبه ام

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ققططط بزارش کنار من خودم از این آدما زیاد دورم بود همشونو از زندگیم پرت کردم بیرون

خیلی مزخرفهه الان دیگ همه خوشگل شدن دخنرااا بعد بگی من زیباترینم من خاصم پیششش یکی دیگ واقعا جذاب نیست و چندش اوره

عزیزم ما نمیتونیم ادمارو تغیر بدیم، سعی کن با مردم کنار بیای و مردم دار باشی،بذار خوش باشه و اگه نمیتونی ارتباطت کمتر کن

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
عزیزم ما نمیتونیم ادمارو تغیر بدیم، سعی کن با مردم کنار بیای و مردم دار باشی،بذار خوش باشه و اگه نمی ...

ما ی اکیپیم  اینا چشمو هم چشمی دارنن خیلیییی 

یعنی بدونن یکیشون لباسی چیزی خریدهه پول قرضم کننن باید بره بخرن تا عین اون بشهه چشاش دراد من نمیتونم ایطو باشم همش اهل رقابتن