2777
2789
عنوان

آخه من چی بهش بگم؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 77 پست
نه اتفاقا آدمای زیادی رو میکنن چون خودشون خرن شما هم اصلا تو باغ نیستی فکر نکنم زیاد بیرون رفته باشی ...

موفق باشی عزیزم، خیلی ممنون بابت راهنمایی، اختلاف عقیده هست دیگه، کاریش نمیشه کرد 😚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها، خیلی ممنون، خیلی لطف کردی، فقط من منظورم این بود اگر خواستگار پرسید چجوری جواب بدم که هیچ بویی ...

خواهش میکنم عزیزم

بگو اصلا هیچی نبوده❤🌱

کلا کاری کن هیچ وقت حساس نشه

این در مورد همه ی مرد ها صدق میکنه

آخه خداوکیلی هم چیزی نبوده استارتر🤌🏻❤

یا نهایتا اگر الان حساسه و باید جمع کنی قضیه رو بگو کسی بوده مدام پیام میداده و ... مثلا میگفته دوستت داره و قصدش خواستگاریه و...

و تو هم بلاکش کردی

بگو من اصلا از روابط خارج از چهارچوب خوشم نمیاد🤌🏻❤

این مثال بود، با توجه به موقعیتی که توش هستی میتونی کلا چیزی نگی یا میتونی همچین چیزی رو مطرح کنی👩‍🦯😉

اسی هفده سالته ها اخه الان وقت ازدواج نیست نترس مجرد نمیمونی اونم بایه کسی که تو ده سی سالگی تو تو د ...

نمیدونم با پسرای ۳۰ سال به بالا بودی یا نه، جذبه و موقعیت اجتماعی، تجربه و تسلطشون روی زندگی عالیه

البته نه همشون

خواهش میکنم عزیزم بگو اصلا هیچی نبوده❤🌱 کلا کاری کن هیچ وقت حساس نشه این در مورد همه ی مرد ها صد ...

خیلی قشنگ گفتی عزیزم ❤❤، حتما یادم میمونه

فقط چارچوبت توی حلقم 🤣

نه اتفاقا آدمای زیادی رو میکنن چون خودشون خرن شما هم اصلا تو باغ نیستی فکر نکنم زیاد بیرون رفته باشی ...

عزیزم نگفتی آخرش شما بودی راستشو میگفتی یا نه؟

البته مسئله سن رو فراموش کن

نمیدونم با پسرای ۳۰ سال به بالا بودی یا نه، جذبه و موقعیت اجتماعی، تجربه و تسلطشون روی زندگی عالیه ...

من ترجیح میدم روی موقعیت اجتماعی و پیشرفت خودم کار کنم تا نیازمند به چنین فردی باشم به 

جای شوهر شوهر کردن

این ها نتیجه ی تجربست خواهر😂😉🤙🏻

آخه میدونی چیه، من آنقدر امروز در موارد مشابه خودم تو نی نی سایت خوندم، همه میگفتن بگو من رابطه خارج از چارچوب نداشتم و ...

میترسم بگم چارچوب پسره قبلا از یکی دیگه شنیده باشه تو دلش بهم بخنده 🤣🤣

من ترجیح میدم روی موقعیت اجتماعی و پیشرفت خودم کار کنم تا نیازمند به چنین فردی باشم به  جای شو ...

والا عزیزم دیدیم خانمایی که رفتن پیشرفت کردن و هر چقدر بیشتر پیشرفت کردن، مورد مناسب براشون کمتر شد، سنشون رفت بالاتر، آخرشم یه زن پولدار موفق ولی مجرد موندن

البته اونم یه سبک زندگی هست که خیلیا دوس دارن و مزایای زیادی داره

والا عزیزم دیدیم خانمایی که رفتن پیشرفت کردن و هر چقدر بیشتر پیشرفت کردن، مورد مناسب براشون کمتر شد، ...

دختر عموم تو هفده سالگی به جای شوهر درس خوند اخرش پرستار شد با یه دکتر ازدواج کرد دخترخاله دوستم همسنت بود شوهر کرد الان داره طلاق میگیره میگه ای کاش زود ازدواج نمیکرد ای کاش مستقل بود 

دختر عموم تو هفده سالگی به جای شوهر درس خوند اخرش پرستار شد با یه دکتر ازدواج کرد دخترخاله دوستم همس ...

عزیزم استقرا که استدلال نمیشه

حرف من بر اساس بررسی های آماری هست

خانمایی که به اصلاح دنبال پیشرفت میرن خیلی سخت تر میتونن ازدواج کنن، علم آمار اینو میگه

ولی ازدواجشون غیرممکن نیست، مثل همین مواردی که شما فرمودی