2777
2789
عنوان

آخه من چی بهش بگم؟؟؟!!!

790 بازدید | 77 پست

سلام به همه دوستای گلم

از خودم بگم که ۱۷ سالمه از یک خانواده مذهبی، دارم درس میخونم، از نظر چهره هم خدا رو شکر چیزی کم ندارم.

یه پسری هست تازه اومده خواستگاریم، اولین خواستگارمه.

۳۰ سالشه و خیلی موفق و وضعش خوبه. خیلی خوش  سر زبون و با شخصیت هم هست. فعلا داریم با هم آشنا میشیم. چند وقت پیش از گذشته‌اش پرسیدم و اونم خیلی سربسته یه چیزایی گفت، فقط در مورد رابطه‌های جدیش گفت که ۵ تا بوده و زمان دوستیش با هر کدوم رو هم گفت، که کاشکی زبونم لال میشد و نمی‌پرسیدم، چون خودم تقریبا میتونستم حدس بزنم چجوری بوده، حالا دیروز اون ازم در مورد گذشته‌ام پرسید، منم بهش گفتم تو که با اینهمه دختر بودی به چه حقی این سوالو از من می‌پرسی، اون گفت که تو گذشته منو میدونی و میتونی منو به خاطر گذشته‌ام رد کنی، ازم خواست که من هم این حقو بهش بدم که فعلا پیچوندمش، اما آخرش گفت این مسئله خیلی براش مهمه.

من واقعا دختر خیلی پاکی هستم و فقط در حد چت با چند نفر بودم و چند باری از روی کنجکاوی با یه نفر بیرون رفتم که طرف از اول گفت قصدش ازدواج نیست ولی من دوسش داشتم.

به نظرتون اگر دوباره پرسید چه جوابی بدم؟؟

میترسم بهش بگم در حد خواستگار بوده بره از خانواده‌ام ته و توشو دربیاره و ...

میخوام بهش بگم اصلا با پسر حرف نزدم تا کلا بحثو تمومش کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت نباید از روابط قبلی هم بپرسید  اگه هم ازتون پرسیده شد حتی به دروغ واضح بگید با کسی نبود ...

میگه روان‌شناس‌ها میگن باید سربسته از گذشته‌اتون بگید و خودتون رو اونجوری که نیستید نشون ندید، ولی من نمیخوام خودمو اونجوری که هستم نشون بدم 😭😭