2777
2789
عنوان

آخه من چی بهش بگم؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 77 پست
اگه اون دروغ میگفت حق بهش میدادی؟اون صادق بود توهم صادق باش حتی اگه بهم بخوره میگه براش مهمه پس از ...

جای دیگه نمیفهمه، فقط شانس بدم من آدم بی وجدان و دروغگویی نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه میگه عزیزم  اونم اشتباه کرده این حرفا رو بهت گفته  ضمنا مگه خودش خیلی پاک بوده که ...

نه دیگه خودش یه جورایی سربسته گفته پاک نبوده

فقط به نظرت من میتونم بهش بگم من با هیچ پسری صحبت نکردم؟

جای دیگه نمیفهمه، فقط شانس بدم من آدم بی وجدان و دروغگویی نیستم 

اگه مذهبی چطور میخای با ادمی باشی ک چند تا دختر رابطه داشته؟

میدونی روابطش در چ حد بوده؟

مسخره ترین حرف اینه ک گذشته رف مهم نیست

اگه اه یکی از اون دخترا یا حقش گردن خاستگارت باشه چی؟

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
اخه ما خانوادمون مذهبیه، ازدواج نکنم خیلی شرایطم سخت میشه، بعدشم ازدواج نکنم میشم بازیچه دست یه سری ...

بازیچه🤣الان این همه آدم بازیچه شدن،اونی که خنگه بازیچه میشه که خیلی هم تعدادشان کمه شوهر کنی بد تره که دو روز بعدم یه بچه داری.

اگه مذهبی چطور میخای با ادمی باشی ک چند تا دختر رابطه داشته؟ میدونی روابطش در چ حد بوده؟ مسخره تری ...

خب آخه پسرای بی تجربه خیلی کسل‌کننده و رو مخن، من مذهبی هستم ولی حق دارم از زندگی زناشوییم لذت ببرم

در ضمن حد روابطشو بهم نگفت، خیلی سربسته گفت

بازیچه🤣الان این همه آدم بازیچه شدن،اونی که خنگه بازیچه میشه که خیلی هم تعدادشان کمه شوهر کنی بد تره ...

عزیزم زرنگ ترین دختراش هم یه روزی بازیچه یه پسر بدجنس بی صفت شدن، منتها کسی رو نمیکنه 

متوجه حرف من میشی استارتر؟ مطرح نکن عزیزم مطرح نکن🤌🏻😉

اها، خیلی ممنون، خیلی لطف کردی، فقط من منظورم این بود اگر خواستگار پرسید چجوری جواب بدم که هیچ بویی نبره

عزیزم زرنگ ترین دختراش هم یه روزی بازیچه یه پسر بدجنس بی صفت شدن، منتها کسی رو نمیکنه 

نه اتفاقا آدمای زیادی رو میکنن چون خودشون خرن شما هم اصلا تو باغ نیستی فکر نکنم زیاد بیرون رفته باشی کلن، درکل حالا میخای شوهر کنی یا هر چی موفق باشی.