2777
2789
عنوان

آخه من چی بهش بگم؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 77 پست

همین ک نگفتی خودتو زدی ب سلیطه گری اون تا الان فهمیده خودش ی چیزایی بهش بگو همه چیو اونم حق داره بدونه ولی با سیاست بگو فقط چنارو بگو بیرونتو نگو و بگو بچه بودی و اینا دیگ ولی چیزیو پنهان نکن چون اگ بکنی تو زندگی باهاش و رابطه همش تری داری ک نکنه ی روزی بفهمه یا عذاب وژدان میگیری 

بهش بگو بهت میگم چون میخوام صادق باشم فکر اشتباه راجبم نکنی و منو بت گذشتم قضاوت نکنی همون طور ک من قضاوت نکردم بگو میگم چون میدونم درکشو داری و اونقدر عاقل هستی بدونی از بچگی بوده و کنجکاوی همین 

اگر میخوای خودت رو عذاب بدی و بیای فرداش کلی تاپیک بزنی که کاش این کارو نمیکردم بگو🤦🏻‍♀️ معلومه ک ...

خب اگه ردش کنم چی، هم از عذاب وجدان راحت میشم، هم شاید یه مورد کمتر حساس دیگه بیاد، سنی ندارم آخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ عنوان نگو . مردا هرچقدم بگن ظرفیت دارن ، بازم نمیتونن این چیزارو هضم کنن. نگو بهش

به نظرت ردش نکنم، هم عذاب وجدان و استرس ندارم، هم شاید یه مورد کمتر حساس دیگه اومد، من که سنی ندارم

اگه اون دروغ میگفت حق بهش میدادی؟اون صادق بود توهم صادق باش

حتی اگه بهم بخوره

میگه براش مهمه پس ازدواج کنین جای دیگه بفهمه زندگیتون رو هوا میره

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
میگه روان‌شناس‌ها میگن باید سربسته از گذشته‌اتون بگید و خودتون رو اونجوری که نیستید نشون ندید، ولی م ...

اشتباه میگه عزیزم 

اونم اشتباه کرده این حرفا رو بهت گفته 

ضمنا مگه خودش خیلی پاک بوده که دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده می‌گرده؟؟؟

خب اگه ردش کنم چی، هم از عذاب وجدان راحت میشم، هم شاید یه مورد کمتر حساس دیگه بیاد، سنی ندارم آخه

بله خیلی سنت پایینه استارتر

اینکه قبول کنی یا رد کنی قطعا به تصمیم خودت بستگی داره عزیزم

ولی به عنوان یه دوست اینو بهت میگم

این رو هیچ وقت هیچ وقت مطرح نکن

مردها اونطوری حساس میشن و این تویی که اذیت میشی تا بهشون بفهمونی واقعا هیچی نبوده🤌🏻

حتی اگر اون مرد بدترین کارها رو کرده باشه🤌🏻👩‍🦯😉

واقعا دروغ گفتن تو کار خیر فکر نمی‌کنم غلط باشه به نظرت ردش نکنم؟ راحت بشم

راحت باش عزیزم اگه دنبال داستان نیستی...بهش بگو که من اهل اینجور چیزا نیستم..اگه خوبه ردش نکن ولی بهش بگو تا حالا با کسی نبودی

وای خدا تو واقعا تو این سن حیف نی ازدواج کنی خودت و به فنای سگ بدی با ازدواج دو سال بعدم بگی پشیمونم ...

اخه ما خانوادمون مذهبیه، ازدواج نکنم خیلی شرایطم سخت میشه، بعدشم ازدواج نکنم میشم بازیچه دست یه سری پسر تینیجر دیگه، بزار حداقل بازیچه شوهر بشم 🤣