2777
2789
عنوان

پماد دیپروکل

16824 بازدید | 10 پست

سلام...دکتر برای دختر خاله ۳ ماهم پماد دیپروکل داده برا ادرارش که انگار سوزش داره...از وقتی استفاده میکنه بدتر گریه هاش شدیدتر شده...تا حالا پیش اومده این پماد رو برا نوزاداتون استفاده کنید؟

شبیهش رو آره

نمیسوزونه ولی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خودم استفاده کردم...برا اطراف ناحیه تناسلیش و...

خب مطمئنین بچه عفونت ادراری چیزی نداره؟

آخه این پماد بیشتر واسه سوختگی پوسته

اگه عفونت باشه فایده نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب مطمئنین بچه عفونت ادراری چیزی نداره؟ آخه این پماد بیشتر واسه سوختگی پوسته اگه عفونت باشه فایده ...

انگار عفونت ادراری داره چون وقتی میخواد ادرار کنه گریه میکنه،اینم از وقتی استفاده میکنه بدتر شده

انگار عفونت ادراری داره چون وقتی میخواد ادرار کنه گریه میکنه،اینم از وقتی استفاده میکنه بدتر شده

خب بهتره آزمایش بگیرن ازش

احتمالا عفونتش چون درمان نشده درد و سوزش داره موقع ادرار

منم هم خودم بچگیام خیلی مبتلا میشدم هم خواهر کوچولوم از نوزادیش داشت.تا آزمایش نده و داروی خوراکی بهش ندن درست نمیشه.خیلیم جدی بگیرین عفونت ادراریو چون مثانه بچه ها رو آسیب میزنه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه