2777
2789
عنوان

خیلی بلاتکلیفم لطفا بهم نظر بدین

161 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من پارسال یه پسری بهم پیشنهاد داد و من هرچقد ب این اقا میگفتم ک شرایطشو ندارم قبول نمیکردو میگفت باهم درستش میکنیم و.....تا اینکه ایشون رفتن دوره نظام!

و بعد شیش ماه یه اقا پسر دیگ کاملا منو میفهمید و درکم میکرد وارد زندگیم شدو کم کم یه رابطه رو شروع کردیم ،و بعد یمدت اون اقا از دوره برگشت و‌مدت زیادیه هرکاری میکنم بازم نمیره و در صورتی ک نگفتم ک‌رل دارم

الان واقعا از دوتاشون بدم میاد چونکه خیلی دارم اذیت میشم اما نمیدونم چجوری باید این ارتباطو کمرنگ کنم و این اقایی ک‌باهاش تو رابطم خب مدت کمیه ک‌اشنا شدیم و خییلی نسبت به دوست داشتنم مصمم هستن

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت نکنیددددددد لطفا فقط با ی نفر باشید

فققققققط با ی نفررررررر

با ی نفررررررررررر

اون ولم نمیکنه یا نمیدونم چکار کنم ک نشد توجیه بلاک کن خدافظی کن دیگ جواب نده

از جفتشون بدت میاد خب خدافظی کن کات کن مگ ملت مسخره توان

اه چیقد یسریا مزخرفن

خیانت نکنیددددددد لطفا فقط با ی نفر باشید فققققققط با ی نفررررررر با ی نفررررررررررر اون ولم نمیک ...

عزیزم من دارم میگم با اون اقا هیچ ارتباطی نداشتم !!!خیانت چیه ؟

چون که الان تو شرایط سختیم واقعا و نیاز به کمک دارم 🥲حس میکنم مسئولم نسبت به این حسا

بنظرم دیگه جواب اون آقایی که خیلی گیر میداد رو نده و اصلا سعی نکن قانعش کنی و اینکه اشتباه میکنی بهش نمیگی رل داری آدم حس می‌کنه دلت میخواد اونم تو آب نمک نگه داری وگرنه اول تکلیفتو با خودت مشخص کن بعد رابطه هاتو اصلاح کن