2777
2789

پودر آماده ترامیسو بگیر، راحت و خوشمزه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
پودر آماده ترامیسو بگیر، راحت و خوشمزه

یا کرم کارامل فرمند 😍👌🏼

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاناکوتا

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

شیربرنج

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....
ببخشید بیسکوییت لیدی فینگر هم باید استفاده کنه یا دیگه لازم نیست؟

من پدی بور استفاده کردم، اگه اسمشو درست گفته باشم🙄

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
طرز تهیه

شیر رو‌ گرم کن توش خامه صبحانه بریز 200 گرم

ژلاتین رو با ای سرد مخلوط کن بزار رو بخار کتری وقتی شفاف شد 

ب مخلوط شیر خامه اضافه کن میتونی زعفرون هم بریزید تا زرد بشه.

هر چی خامه بیشتر خوشمزه تر . سه قاشق پودر ژلاتین بریزی زودتر میگیره البته بازم بستگی داره برای چند نفر باشه

شیر رو‌ گرم کن توش خامه صبحانه بریز 200 گرم ژلاتین رو با ای سرد مخلوط کن بزار رو بخار کتری وقتی شفا ...

شکر یادم رفت سه قاشق  هم شکر بریز