2777
2789
عنوان

عشق یا....؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 81 پست
ببین من الان بعد این همه سال زندگی قشنگ میبینم اگه همین فردا یه مرد مهربون خوب با اخلاق و درست قرار ...

یعنی اگر ب عقب برگردی باهاش ازدواج نمیکنی؟؟؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
گلم ولی منم راضی شم پسره منو خیلی میخواد اصلا نمیتونم بلاکش کنم همراه با عشق یا وابستگی ی کمم دلسوزی ...

ای خدا اینم فیلمشونه به خدا شوهر من زار میزد پشت تلفن یادم نمیره میگفت اگه نامزدیو بهم بزنی مادرم سکته میکنه مامانش به هیچ جاش نبود خودشم همینطور اونی که میگفت نرو الان میخواد با تیپا پرتم کنه بیرون به من میگفت من روحیم داغونه فقط با تو ازدواج کنم از این زندگی مجردی خلاص شم من دوست دارم زودتر زندگیمون رو شروع کنیم ولی خوب سالی دوبار زنگ میزد بابام بیا دخترتو ببر الانم کتک میرنه میگه برو فکر نکنا از اول کتگ بود فقط سه ساله که تازه میزنه قبلش نمیزد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای خدا اینم فیلمشونه به خدا شوهر من زار میزد پشت تلفن یادم نمیره میگفت اگه نامزدیو بهم بزنی مادرم سک ...

وای خدا چقدر زود عوضی میشن 

دقیقا می‌دونم ب صلاح هیچکدوممون نیست اما هی خودمو قانع میکنم ک بمونم باهاش.   گلم برام سخته کنارش بزارم میشه بگی چطور راضیش کنم ب جدایی

یعنی اگر ب عقب برگردی باهاش ازدواج نمیکنی؟؟؟

مگه دیوونم؟حتی اگه میترشیدم تا ابد شوهر نمیکردم هم انتخابش نمیکردم ببین میدونی بزرگترین مشکل زندگی ما کجا شروع شد؟ از دامادشون گه برا ادامه تحصیل میخواست خونه ما بیاد بمونه و من گفتم نه مرد نامحرم کجا بیاد این شد پیرهن عصمان خانوادش به حالت قشون کشب اومدن خانواده منو به خاک سیاه زدن ‌و رفتن این یعنی اختلاف فرهنگی اونم روستای کوچیک؟؟تا نوادگانشونم بیان شهر شما فقط میان‌تنگ دل تو من دوستم با یه شهر دیگه ازدواج کرد بهش گفتم نکن گوش نکرد دقیقا همین مشکلو داشت شاید بگی چیزی نیست  بیاد طرف اما خوب من اجازه نداشتم خونه پدرم برم چون این اقا بود من اگه خسته بودم میرفت حرف در میاورد که محلم نداده 

ببین بگو خواستگار دارم و پدرمم اصرار دارن منم نمیتونم نه بگم 

نمیخوام ضربه بخوره 

همش احساس میکنم من در مقابلش مسئولیت دارم و نباید تنهاش بزارم 

در حالی ک بعضی رسمامون رو براش توضیح میدم خندش میگیره و براش خنده داره 

برا منم همینطور 

ببین بگو خواستگار دارم و پدرمم اصرار دارن منم نمیتونم نه بگم 

بنظرت میشه مثل دوتا دوست باهم بمونیم؟؟ یا باید کامل کات کنیم

نمیخوام ضربه بخوره  همش احساس میکنم من در مقابلش مسئولیت دارم و نباید تنهاش بزارم  در حا ...

مشکل ما دخترا همینه میخوایم بدون‌کوچکترین اسیبی بریم پارسال که مهرمو بخشیدم گفت فلان چیز مال تو بردار برو با مهربونی خواهش میکرد اونو بهم میده فقط جدا شم منم گفتم نمیخوام اذیت شی مهرمو میبخشم و اون مدلی که تو میگی جدا میشیم الان طلبکاره  تمام اون برنامه هایی که خودش چید به پای منو خانوادم نوشته

بنظرت میشه مثل دوتا دوست باهم بمونیم؟؟ یا باید کامل کات کنیم

نه نمیشه ما هم این راه هارو میرفتیم بعد دوباره حرف ازدواج میزدیم  بیا نی نی سایت هی چت کن سرگرم شی برنامه جایگزین بچین چون درد داره فراموشی ببین الان همه به من میگن جسارت کن جدا شو ولی این جسارت واسه تو راحت تره تا من اسمش رو که نمیتونم پاک کنم همه عالم و ادم میدونن من شوهر داشتم بیوه بودن رو پیشونیم حک میشه 

مشکل ما دخترا همینه میخوایم بدون‌کوچکترین اسیبی بریم پارسال که مهرمو بخشیدم گفت فلان چیز مال تو بردا ...

تاپیکت رو خوندم چقدر زجر کشیدی تو دختر 

دعا میکنم خدا ی راه جلو پات بزاره وزندگیتو او بهترین مسیر پیش ببره

نه نمیشه ما هم این راه هارو میرفتیم بعد دوباره حرف ازدواج میزدیم  بیا نی نی سایت هی چت کن سرگرم ...

اره شرایط تو خیلی سخته 

من همش با خودم میگم اگه برم سرم ب سنگ بخوره بهتره تا ی عمر حسرت بکشم و جاش تو قلبم درد کنه 

و این ک هی بخودم اینارو تلقین میکنم نمیتونم بکشم کنار😓😓😓

2790
2778
2791
2779
2792