سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بخدا تو منی شاید من توام همش باخودم میگم نزدیک ۴ سال باهاشم مزارم ب راحتی تموم ش ...
خوب دیگه ببین فکر کنچرا خدا منو گذاشت جلوت بیام خودمو برات بگم منی که تا دو سه ساعت پیش شوهرم گوشیمو گرفته بود ازم و دسترسی به نت نداشتم نشونه هارو ببین من از کنار نشونه ها ساده گذشتم منم مثل تومیدونستم اشتباهه ولی به محبتاش و یه سری خوبیا دل خوش میکردم
ببین من الان بعد این همه سال زندگی قشنگ میبینم اگه همین فردا یه مرد مهربون خوب با اخلاق و درست قرار بود شوهرم بشه همین فرداها نه پس فردا همین فردا شوهرم یادم میرفت یعنی ما اوما واقعا فکر میکنیم این با اون فرق داره چجوری فراموش کنم وگرنه اوم خوب بیاد اصلا اسم قبلی یاومون میره فقط فرق من با تو اینه تو توی سن ازدواجی و مجرد و به راحتی ادمای جدید و خوب میان تو راهت ولی من از ایم زندگی برم مطعلقه میشم و معلوم نیست اومی بیاد سراغم
اینا از مال ما بدترن نه که بد باشن یعنی با شما خیلی فرق دارن خیلی کبوتر با کبوتر باز با باز&nb ...
گلم ولی منم راضی شم پسره منو خیلی میخواد اصلا نمیتونم بلاکش کنم همراه با عشق یا وابستگی ی کمم دلسوزی دارم و دلم نمیخواد بعد از این همه سختی تو زندگیش منو از دست بده
در صورتی ک اگر با هم محلیش ازدواج کنه ب نفعشه ولی میگن بعد تو ازدواج نمیکنم