2777
2789
عنوان

عشق یا....؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 81 پست
خریت محضه. اینده تو خراب نکن.  مطمین باش جای این پسر یه پسر دیگه ام بود عاشقش میشدی. رهاش کن ز ...

اینو حرفتو قبول دارم 

من بدون اینکه ببینمش یا خانوادشو بشناسم و ببینم و حتی تا دوسال حضوری ندیده بودمش اما عاشقش شده بودم 

خواهرم بهم گفت تو فقط عاشق پیام هاش شدی و وابستگیه ن عشق 

نمیدونمممم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
ببین شده بری با یکی دیگه یه مدت کوتاه چت گنی بکن ولی بذار این از مغزت بپره اون طرف دوم هم جدی نگیر ک ...

هرشب مرور خاطرات 

هرشب نگاه عکساش 

حتی عکسایی ک با خود واقعیش متفاوتی😓😓😓

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امیدوارم قانع شده باشی

ارومترم کردی گلم 

حتی تصمیم گرفته بودم ک اگر مجبور شدم باهاش برم. البته جایی ک می‌دونم با ی خرابه فرقی نداره و هیچکس حمایتم نمیکنه حتی پدرش

اون موقع فکر میکردم سه سال عمرم ۴سال عمرم چی که به پاش گذاشتم الان باید بگم ده سال عمرم چی

بخدا تو منی 

شاید من توام 

همش باخودم میگم نزدیک ۴ سال باهاشم مزارم ب راحتی تموم شه همش میگم ب پاس بمونم بازم ادامه بدم 

ارومترم کردی گلم  حتی تصمیم گرفته بودم ک اگر مجبور شدم باهاش برم. البته جایی ک می‌دونم با ی خر ...

نگو‌مگه چی کم داری دختر ما با عزت رفتیم الان راه برگشت نداریم چه برسه که اینجوری خدا نکرده 

بیخیال شو واقعا دلیل مخالفتشون منطقیه

پدرم شب خواستگاریم کتکم زد و اونا رو بیرون کرد کارش زشت بود 

اما توقع نداشت با همچین خانواده ای روبه روشه ک وضع نامناسب مالیشون از ظاهرشون مشخص بود 

و حتی لباس رسمی تنشون نبود و کاملا با لباس محلی بودن 

پدرم شب خواستگاریم کتکم زد و اونا رو بیرون کرد کارش زشت بود  اما توقع نداشت با همچین خانواده ا ...

حالا لباس محلی مهم نیست به نظرم همه ی قومیت ها و فرهنگ ها قابل احترامن بقیه ی چیزاش مشکل درست میکنه

بخدا تو منی  شاید من توام  همش باخودم میگم نزدیک ۴ سال باهاشم مزارم ب راحتی تموم ش ...

خوب دیگه ببین فکر کن‌چرا خدا منو گذاشت جلوت بیام خودمو برات بگم منی که تا دو سه ساعت پیش شوهرم گوشیمو گرفته بود ازم و دسترسی به نت نداشتم نشونه هارو ببین من از کنار نشونه ها ساده گذشتم منم مثل تو‌میدونستم اشتباهه ولی به محبتاش و یه سری خوبیا دل خوش میکردم

نگو‌مگه چی کم داری دختر ما با عزت رفتیم الان راه برگشت نداریم چه برسه که اینجوری خدا نکرده 

مخصوصا اینکه هرگز نامحرمی ی تار از موهامو ندیده و اهل نماز روزه ام و همه مادرمو تحسین می‌کنن 

مادرم گفت این همه خوب بودی سرافکندم نکن ارزو دارم برات با ی شخص دیگ ک دوسش داشتی ولی هم سطح بودیم ازدواج کن ن این پسر 

حالا لباس محلی مهم نیست به نظرم همه ی قومیت ها و فرهنگ ها قابل احترامن بقیه ی چیزاش مشکل درست میکنه

اره گلم ولی ببین طرفای ما ی طایفه هست و همه مسخرشون میکنن و ب بدنامی معروفن 

لباس محلی هاشون دقیقا عین اونا بود 

برای همین پدرم عصبانی شد و گفت میخوای مردم مسخرمون کنم😓

پدرم شب خواستگاریم کتکم زد و اونا رو بیرون کرد کارش زشت بود  اما توقع نداشت با همچین خانواده ا ...

اینا از مال ما بدترن نه که بد باشن  یعنی با شما خیلی فرق دارن خیلی کبوتر با کبوتر باز با باز 

پسره هم‌که خیلی زوده تا بفهمه واقعا جی میخواد از زندگیش 

خوب دیگه ببین فکر کن‌چرا خدا منو گذاشت جلوت بیام خودمو برات بگم منی که تا دو سه ساعت پیش شوهرم گوشیم ...

وای خدایا 

ازش معجزه میخواستم شاید تو معجزه باشی برام 

منم فقط ب خوبی هاش دل بستم بخدا  و چند ساعت پیش مهمون داشتیم نمیتونستم بیام

ببین من الان بعد این همه سال زندگی قشنگ میبینم اگه همین فردا یه مرد مهربون خوب با اخلاق و درست قرار بود شوهرم بشه همین فرداها نه پس فردا همین فردا شوهرم یادم میرفت یعنی ما اوما واقعا فکر میکنیم این با اون فرق داره چجوری فراموش کنم وگرنه اوم خوب بیاد اصلا اسم قبلی یاومون میره فقط فرق من با تو اینه تو توی سن ازدواجی و مجرد و به راحتی ادمای جدید و خوب میان تو راهت ولی من از ایم زندگی برم مطعلقه میشم و معلوم نیست اومی بیاد سراغم 

اینا از مال ما بدترن نه که بد باشن  یعنی با شما خیلی فرق دارن خیلی کبوتر با کبوتر باز با باز&nb ...

گلم ولی منم راضی شم پسره منو خیلی میخواد اصلا نمیتونم بلاکش کنم همراه با عشق یا وابستگی ی کمم دلسوزی دارم و دلم نمیخواد بعد از این همه سختی تو زندگیش منو از دست بده 

در صورتی ک اگر با هم محلیش ازدواج کنه ب نفعشه ولی میگن بعد تو ازدواج نمیکنم

ببین من الان بعد این همه سال زندگی قشنگ میبینم اگه همین فردا یه مرد مهربون خوب با اخلاق و درست قرار ...

اصلا سرمایه ای نداره ک‌بخواد شهرما خونه بگیره 

و اگر من شهر اونا زندگی کنم 

خانوادم شرایط ندارن ک ۱۷ ساعت بیان و مطمعنم نمیان چون شرایطشون بده