2777
2789
عنوان

عشق یا....؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 81 پست
.    بمیره این دل ک هرچی بهش میگم حالش نیست  مشاوره حتی رفتم و گفته کات کن باهاش&nbs ...

ای خدا منم مشاور گفت این ازدکاج اشتباهه منم ۴ سال باهاش بودم به خدا تو گذشته منی الان سی سالم شده حیرونم تاپیکمو بخون تا متوجه شی

یا علی چقدر شبیه اون موقع منی ما هم مجازی اشنا شدیم ما هم  اختلاف فرهنگی داشتیم مثلا اونا کلا ب ...

پشیمونی از ازدواجت؟؟ برگردی عقب حرف باباتو گوش میدی

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای خدا منم مشاور گفت این ازدکاج اشتباهه منم ۴ سال باهاش بودم به خدا تو گذشته منی الان سی سالم شده حی ...

وای خدااااا فک‌ میکردم من تو دنیا تنهام و هیچکس مشکلی مثل من ندارع 

خانواده قطعا اونا خوشبختی تو رو میخوان و برای مخالفت شون دلیل دارن.. پس فردا که با اون اقا بری زیر ...

باور کن خودمم می‌دونم اشتباهه عقلم میگ نکن نکن اما قلبم میگه تو طرفو عاشق خودت کردی الان جا نزن حتی شده باهاش فرار کن حیرونم💔😓

پدر و مادر عشق من جدا از همن پدرش هیچ حمایتی نمیکنه  تو ی شهر دور  ی روستای بدون امکانانت ...

خودت کجایی شهر یا روستا ببین مال من ۲۶ سالش بود اونوقت الان دنیا دنیا فرق کردهوانگار تازه بعد ۷سال هویت گرفته و یکی دیگه شده بعد پسر بیست ساله فکر میکنی چقدر سر حرفشه نکه نخواو باشه ها چرا میخواد اما طفلی بزرگ‌میشه میبینه خواسته هاش از زندگی کلا چیز دیگست یادش میفته اخ کاش بیشتر عشق و حال میکردم ببین تو روستای اونا چیزایی بده که تو جای شما عادیه مثلا عکس عروس و داماد از نظر خانواده اون به تالار ممنوع بود و خواهر من اوردش کم مونده بود خواهرشوهرم پارش کنه ببین چیزای ریزیه تفاوتا که به ظاهر کوچیکه ولی چون خانواده شوهر نمیگذرن بهت زهر میشه زندگی

میشه تاپیک قبلم رو بخونی 

استارتر قبول این ازدواج مساوی است با تباه کردن زندگیت از هر مشاور و روانشناسی هم بری بپرسی همینو بهت میگه

اسی من و یه پسری به هم علاقه مند بودیم کاملا هم هم سطح بودیم فقط چون خونواده ها با هم غریبه بودن خونواده ی اون قبول نکردن ما با هم ازدواج کنیم و پسره هم خیلی راحت منو کنار گذاشت میگفت با وجود مخالفت خونواده ام ما با هم خوشبخت نمیشیم اون وقت تو به خاطر یه بچه ی بیست ساله که هنوز به بلوغ روانی هم نرسیده میخوای پشت پا بزنی به همه چیز مگه دیونه ای دختر

احساستو درک میکنم اگه ولش کنی یه مدت اذیت میشی ولی بهتر از اینه یه عمر هم خودت سختی بکشی هم اون

باور کن خودمم می‌دونم اشتباهه عقلم میگ نکن نکن اما قلبم میگه تو طرفو عاشق خودت کردی الان جا نزن حتی ...

خریت محضه. اینده تو خراب نکن. 

مطمین باش جای این پسر یه پسر دیگه ام بود عاشقش میشدی. رهاش کن زودتر. 

باور کن خودمم می‌دونم اشتباهه عقلم میگ نکن نکن اما قلبم میگه تو طرفو عاشق خودت کردی الان جا نزن حتی ...

ببین شده بری با یکی دیگه یه مدت کوتاه چت گنی بکن ولی بذار این از مغزت بپره اون طرف دوم هم جدی نگیر کم کم حذف شه به خدا درکت میکنم دل ادم اینا سرش نمیشه اما اینم بدون یه بازیه دو سر باخته

ای خدا منم مشاور گفت این ازدکاج اشتباهه منم ۴ سال باهاش بودم به خدا تو گذشته منی الان سی سالم شده حی ...

حتمااااا 

خودت کجایی شهر یا روستا ببین مال من ۲۶ سالش بود اونوقت الان دنیا دنیا فرق کردهوانگار تازه بعد ۷سال ه ...

اره دقیقا ی سری آداب و رسوم دارن که برا ما سرافکندگیه ولی برا اونا اهمیت نداره 

وای خدااااا فک‌ میکردم من تو دنیا تنهام و هیچکس مشکلی مثل من ندارع 

نه عزیزم قصه ها تکرار میشه تازه شوهر من به ظاهر الانم تو فامیل من بپرسی میگن اقاست یدونست ولی همون تاپیک بهت میگه چیه من به یه دختر دیگه که راه دور بود و حالا پسره خیلی شرایطش از کیس تو بهتر بود گفتم نکن قبول کرد و الان خداروشکر پشبمون نیست از قضیه دور شده میگه کار درستی کردم

استارتر قبول این ازدواج مساوی است با تباه کردن زندگیت از هر مشاور و روانشناسی هم بری بپرسی همینو بهت ...

تا دوماه با خانوادم قهر کردم ولی فایده ای نداشت  این ازدواج و مساوی با مرگ می‌دونن و میگن ک ابرومون رو نبر