2777
2789
عنوان

حالم خوب نی

134 بازدید | 6 پست

سلام 

من 16 سالمه و سال دهم رشته ی تجربی هستم 

حال و روز خوبی ندارم از نظر درسی که افتضاحم همش هم بقیه گیر دادن درس بخون و اینا منم می خوام بخونم ولی حس می کنم کسی نیست حمایتم کنه یعنی در واقع اون کسی که من می خوام نیستش من عاشق یه پسر 18 ساله هستم که باهاشون فامیلیم ولی نسبت دوری داریم خانواده های هر دوتامون هم مذهبی هستن ولی خودمون دوتا مذهبی نیستیم اونم قبلا رشته اش تجربی بود ولی الان تو دانشگاه برنامه نویسی می خونه و شغل هم داره کارمنده شرکت یکی از فامیل هامون هست خونه هامون هم بهم خیلی نزدیکه یعنی 8 متر تقریبا فاصله داره مامان هامون هم باهم خیلی خوبن من 7 ساله روش کراش دارم و دلم براش می ریزه دلم می خواست اون تو این روزای سخت پشتم بودش ولی به چند دلیل نمی تونم بهش اعتراف کنم 

دلیل اولم اینه که نمی دونم اون منو قبول نمیکنه یا نه و از اونجایی که فامیل هستیم نمی دونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه دلیل نمیشه چون فامیلیم بتونم بهش اعتماد کنم می ترسم بهم ضربه بزنه و خطراتش زیاده بچه که بودیم هم بازی هم بودیم دلیل های دیگه ام هم اینه که نمی دونم اون دوسم داره یا نه می ترسم بهش بگم و بیشتر از هرچیزی از اتفاق های بعد از اعترافم می ترسم چون فامیلیم خیلی راحت می تونه نابودم کنه لطفاً کمکم کنید بدجوری عاشقشم همش توی ذهنمه همش توی قلبمه چیکار کنم؟؟؟

منم  مث تو بودم با این تفاوت که تو رابطه بودم اما اون طرفم وقتی دانشگاه قبول شد رفت و کلی عشق و حال منم تنها موندم  با کلی درس نخوانده عزیزم ب خدا اگ الان  وارد رابطه  بشی آیندت خراب میش پسرا معرفت ندارن  اول برو دانشگاه بعد با هر کی دوس داشتی  رل بزن ب خدا آخرش برات بد میشه  درست بخون من الان ب خاطر حماقتم  هر روز ب خودم فوش میدم  ک کاش از اول ب جاش درس میخوندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برو گوششو بگیر  بگو تو نمیدونی من درس دارم  باید بیام  پس گردنی بزنم  خودت چرا نیومدی جویای احوالم باشی...

اونم بنده خدا  هاج و واج فقط گوش میده بهت.

..

وسلام به خاسته خودت میرسی.

موفق باشی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
ولی من دوسش دارممممم

منم دیوانه وار دوسش داشتم جوری که هر کی منو میشناسه اونو  هم میشناسه اما الان کجاس؟؟؟اول باید ی موقعیت خوب داشته باشی خودت داری میگی دانگشاشو  رفته کار داره اگ ولت کنه درسات  و میتونی بخونی؟؟ اونم تجربی !