2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول موقعیت های که اضطراب میگیری رو بنویس  دوم علت اضطرابت رو بنویس و برو راجبهش تحقیق کن و با روان شناس صحبت کن

مثلا تو هر وقت میخوای جلوی جمعیت صحبت کنی اضطراب میگیری اینو اول بنویس 

بعدش علت اضطرابت رو بنویس 

مثلا علت اضطرابت اینه که می‌ترسی از قضاوت دیگران 

این ترس از قضاوت دیگران از خود کم بینی میاد از عزت نفس پایین میاد 

پس در نتیجه تو باید رو عزت نفست كار کنی 

این ی مثال بود واسه اینکه متوجه بشی اوضاع از چه قراره

•[ محکوم به خوشبختی ]•
شابید ترس از دست دادن سلامتی داری.میترسی مشکل بدنی پیدا کنی ودر ادامه یه سری مشکلات پیدا کنی

احسنت

فک.میکنم دلیلش اینه

ولی موندم چجوری حلش کنم😓میترسم استرس بگیرم از,زندگی لذت نبرم

من خیلی وقته اینجوری ام. استارتش از چی بود؟ بار اول به چی فکر کردی

چند روز پشت سرهم سردرد گرفتم با خودم گفتم نمیشه که هر روز قرص بخورم اینطوری نمیشه

بعد چند روز به خاطر مساله استرس گرفتم از,اون روز که الان یه ماهه اون اسارسم نرفته

البتع سر موضوع کوچیک بود ولی چون قبلا از,استرس ترسیده بودم کلا از,اضطراب و استرس چشمم میترسه

قبلا از,سردرد میترسیدم مشکل ترس از,سردرد رو حل کردم حالا ترس  از,استرس دارم

احسنت فک.میکنم دلیلش اینه ولی موندم چجوری حلش کنم😓میترسم استرس بگیرم از,زندگی لذت نبرم

باید این رو برا خودت حل کنی که درد هر قسمت بدن ،لاعلاج نیست.

باور می‌کنی من کرونا نگرفتم.با اینکه چندین بار پسرم گرفت ومن بغلش میکردم.همین الان همسرم کرونا داره وکنار ما خیلی راحته.

چون من اصلا کرونا را حتی اولش جدی نمیگرفتم.

باید این رو برا خودت حل کنی که درد هر قسمت بدن ،لاعلاج نیست. باور می‌کنی من کرونا نگرفتم.با اینکه چ ...

استرس گرفتنی شبا شدید میترسم

واسه اون کلا میترسم

از,بیقراری میترسم