2777
2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی سخا نمیشه با فاصله کم

یکم سخت هست ولی همین ک از آب و گل دربیان میشن یه همکاری عااالی واسه هم و خیلی مزیت های دیگ

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
برای فندقت صلوات فرستادم عزیزم  خدا برات حفظش کنه

عزیزم مرسی منم فرستادم برات❤️

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
خیلی ممنون خدا حفظشون کنه برات سختت نیست؟

ممنون گلم چرا سخت بود من‌ حتی مادر شوهرم مریض بود با دوتا بچه کوچیک از اون هم مراقبت میکردم ولی تو پسرت ماشالله بزرگه مطمعن باشن از پسش برمیایی 

ممنون گلم چرا سخت بود من‌ حتی مادر شوهرم مریض بود با دوتا بچه کوچیک از اون هم مراقبت میکردم ولی تو پ ...

خدا کنه عزیزم خیلی خوشحالم اصلا تو قبلی با اینکه دیر اومده بود و کلی ذوق داشتم تو این بیشتر ذوق دارم به کسی هم نگفتم

مرسی عزیز دلم خدارو هزار بار شکر فقط میترسم

یکم ترس که طبیعیه 

دو سال اول یکم سخت هست ولی بعد دیگه خیلی خوب میشه

بچه هات رو اگه خوب مدیریت کنی باهم دوست میشن دیگه بچه ت تو خونه تنها نیست وهمیشه به خودت نمی‌چسبد

تازه خوب همدیگر رو درک میکنن