سمانه۱۴۰۰۱۳۷۸ مدیر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 142 عنوان باردارم | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 36 پست سلام خانوما من بارداری قبلیم بعد۵ سال با میکرو باردار شدم الان پسرم ۱۵ ماهشه من خدا خواسته باردارم بی بی مثبت شده چیکار کنم نوندم خدارو شکر کنم غصه بکنم خوشحال باشن😂😂😂 1402/01/03 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانه۱۴۰۰۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 142 یکم ترس که طبیعیه دو سال اول یکم سخت هست ولی بعد دیگه خیلی خوب میشه بچه هات رو اگه خوب مدیری ... واقعا خدا براش هم بازی داده
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 واقعا خوبه از چ نظر بنظرم سخته شنا بچتون چند سالشه بچه تنها بزرگ نمیشه من خودم تنها بودم خیلی اذیت شدم واقعادرسته اولش یکم سختی داره ولی بزرگ تر بشن دیگه باهم همبازی میشن درسشون بازیشون همچیشون باهم میشه راحت تره تا ۵،۶ سال اختلافمن فعلا به دنیا نیومده فندقم😁 میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
سمانه۱۴۰۰۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 142 بچه تنها بزرگ نمیشه من خودم تنها بودم خیلی اذیت شدم واقعا درسته اولش یکم سختی داره ولی بزرگ تر بشن ... خدا حفظش کنه برات واقعا قوت قلب میگیرم با نظر هاتوم
niiilooofaar عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 8122 خدا حفظش کنه برات واقعا قوت قلب میگیرم با نظر هاتوم مرسی عزیزم همچنین فندقای شما😍خواهر من بعد ۱۰ سال دوتا پشت سرهم اوردالان میگه اونقدری که این بزرگه اذیتم میکنه این دوتا اذیت نمیکنن میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
سمانه۱۴۰۰۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 142 مرسی عزیزم همچنین فندقای شما😍 خواهر من بعد ۱۰ سال دوتا پشت سرهم اورد الان میگه اونقدری که این بزر ... وای واقعا چ خوب