2789
عنوان

ضعف روزه 😥

544 بازدید | 17 پست

سلام بچه‌ها خوبین ماه رمضون وبهتون تبریک میگم.بچه ها من الان گه ماه رمضونه خیلی ضعف میکنم اینم بگم که رفلاکس معده دارم ساعت ۱که شده بود گرسنه وتشنه بودم الانم واقعا بی حس وحالم ازمامانم وآبجیم که میپرسم میگن مثل تونیستیم...به نظرتون من خیلی ضعیفم یاکلا روزه همینه آخه خیلی هامیگن چقدر زود تشنه وگرسنه میشی....شما راهکاری سراغ ندارین تووعده سحری چی بخوريم که کمتراذیت شیم؟ تخم شربتی وخاکشیرهم میگن خوبه به نظرتون تاثیر داره؟  ممنون میشم کمک کنید.....نمازروزه تون قبول درگاه حق ....

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خرما بخور اول افطار

شیره خدما هم تا سحری یا اب حل کن بهور

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
به نظر من روزه یعنی همین گشنگی تشنگی 

آره درسته ولی خیلی زود این حس سراغم میاد طبیعی هست؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
خرما بخور اول افطار شیره خدما هم تا سحری یا اب حل کن بهور

ممنون عزیزم 

تازه روز اوله 

نباید بدنت انقد زود خالی کنه

سحزی حتما تخم مرغ اپز با کره بخور گرسنگی کمتری تحمل میکنی 

برا اب هم تخم شربتی بخور کمتر تشنه میشی

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
سحر تپل بخور گرسنت نمیشه😅

وای خیلی اینکار ومیکنم ولی انگار معده ام حالیش نمیشه😟

تازه روز اوله  نباید بدنت انقد زود خالی کنه سحزی حتما تخم مرغ اپز با کره بخور گرسنگی کمتری تح ...

تخم شربتی روشیرین نکنم؟ 

وعده سحری حتما برنجی بخور و چندتا خرما، کنار غذات سالاد کاهو زیاد سس نداشته باشهچون تشنه میکنه و شربت تخم شربتی حتما بخور، چیزای شور و یا خیلی شیرین هم نخور مثل کشک و زولبیا بامیه و اینا، چون معده ت ضیفه روزه رو موقع افطار با آب‌جوش ولرم و نبات باز کن و اول ی غذای سبک بخور مثل سوپ بعد در حجم کم افطار کن

به نظرم براتشنگی اخر سحریت روباچای تموم کن اخرش که آب میخوری تشنت میکنه بدتر غذاهم برنجی بهتره من خودم روزایی که برنجی میخورم راحتترمیگیرم 

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه