2789
ازخونه بیرون میری؟‌ توجلسه خانوما زیاد برو مراسم‌اعتکاف و شب قدر و .. برو مسجد ولی تنها نرو با کسی ...

کلامن دختریم که اکثراتیپ اسپرت میزنم اصلاتوعمرم این مجالس نرفتم موهامم همیشه بیرونه به اعتقادات همم احترام میزارم 

کلامن دختریم که اکثراتیپ اسپرت میزنم اصلاتوعمرم این مجالس نرفتم موهامم همیشه بیرونه به اعتقادات همم ...

خب توی استایل خودت بگرد

کلاسهای مختلف شرکت کن تورهای گروهی برو و...

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب توی استایل خودت بگرد کلاسهای مختلف شرکت کن تورهای گروهی برو و...

میرم به خدابابادیگه ۲۴ساعته خونه نیستم که کلاس زبان سنتور کنسرت اینامیرم باباکسی منونمیخواداصرار براچی میکنید آخه🤣🤣ترشیدم رفت

میرم به خدابابادیگه ۲۴ساعته خونه نیستم که کلاس زبان سنتور کنسرت اینامیرم باباکسی منونمیخواداصرار برا ...

🥺

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
بیاتایپیک بعدی عکسموبزارم ببین زشتم که خواستگارندارم

کو