2777
2789
نماز جعفر‌طیار به نیت‌ازدواج بخون

اصلااعتقادموازدست دادم فک میکنم فقط منم توجهان تاحالا خواستگارنداشته والاپیرزن همسایمون ۴تاخواستگار داشت امسال😂🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مالی که اصلاسرکارنرفتم تاحالاقیافمم کلابی بی فیسم نه زیادزیبانه زشت معمولیوبانمک اخلاقمم چی بگم🤣🤣ا ...

خب میتونی بری تو جمع و اجتماع بلاخره یکی را پیدا کنی یا به بعضی از کسایی که واسطه ازدواج میشند بسپاری که برات مورد مناسب جور کنن 

اصلااعتقادموازدست دادم فک میکنم فقط منم توجهان تاحالا خواستگارنداشته والاپیرزن همسایمون ۴تاخواستگار ...

خب تست کن ملت یه شوهرایی گیرشون اومده با نمار جعفر طیار بیا و ببین....

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خب میتونی بری تو جمع و اجتماع بلاخره یکی را پیدا کنی یا به بعضی از کسایی که واسطه ازدواج میشند بسپار ...

والاهمین چن ماهه پیش ۷تاعروسی رفتم همشم اون وسط بودم هرکی آشنابودمیگفت وای چه خوشگل شدی ولی دریغ ازیدونه خواستگار🤣🤣

آخه تامی یای باکسی صمیمی شی حرفومیکشونه به رابطه جنسی چه فایده آخه

دوستی به کنار

ولی اینکه نشستی تو خونه شانست رو صفر میکنه

کسی میاد سراغ دختر ۳۴ ساله که اون دختر شاغل باشه روابط اجتماعی بالا داشته باشه برای پیشرفت زندگیش وقت گذاشته باشه که بدونن بیکار و وقت گذرون توخونه ننشسته

دنبال دختر خونه نشین اگه بخواد باشه که میره سراغ همون دخترهای ۲۰ و ۲۲ ساله 

درمورد حرف اولت هم ازاول هرجور خودتو نشون بدی پسر باهات برخورد میکنه همه چی به اون دیدی بستگی داره که بار اول از خودت نشون بدی

والاهمین چن ماهه پیش ۷تاعروسی رفتم همشم اون وسط بودم هرکی آشنابودمیگفت وای چه خوشگل شدی ولی دریغ ازی ...

خب حتما دعایی چیزی بخون و از خدا بخواه که ی آدم خوب سرراهت قرار بده عزیزم 

البته زیاد دیر نشده حالت دیگه همینجورین دیر ازدواج میکنن 

من خودم ۲۵ سالمه یکساله عقد کردم 

دوستی به کنار ولی اینکه نشستی تو خونه شانست رو صفر میکنه کسی میاد سراغ دختر ۳۴ ساله که اون دختر شا ...

والاکاملاجدیم ولی سوال اولشون بعضی وقتاسایزت چنده😅😅😅😅

اتفاقاچنتاازدوستایه من ده ساله نمازجعفرطیارمیخوننوخبری نیست

طبیعتا اعتقاد نداشته باشن‌یا تمام‌نکات رو رعایت نکنن

)مثلا با زبانی که فحش و غیبت میکنه دعاها کمتر مستجاب میشن( از لباس و شرایط و ساعت اسعد و....

طبییه نگیره وگرنه نماز جعفر طیار برای هر حاجت محالی جوابه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
اتفاقاچنتاازدوستایه من ده ساله نمازجعفرطیارمیخوننوخبری نیست

بعدشم‌خانوما میگن‌خواستگار تداریم‌یعنی دکتر مهندس و وزیرنداریم😂وگرنه خواستگار‌معمولیو اقدس کچل هم داره

بعدشم‌خانوما میگن‌خواستگار تداریم‌یعنی دکتر مهندس و وزیرنداریم😂وگرنه خواستگار‌معمولیو اقدس کچل هم د ...

والامن همونم ندارم😂😂😂😂هم سنه خودم خیلی وقتابهم میگه عموجووون اینم شانسه مایه

دوستی به کنار ولی اینکه نشستی تو خونه شانست رو صفر میکنه کسی میاد سراغ دختر ۳۴ ساله که اون دختر شا ...

توجامعه که هستم خوب ۵ساله سنتورکارمیکنم کلا روابط عمومیم خیلی بالاست کنسرت میرم ولی سرکارنمیرم بعضی وقتا کلاس خصوصی میزارم

والامن همونم ندارم😂😂😂😂هم سنه خودم خیلی وقتابهم میگه عموجووون اینم شانسه مایه

ازخونه بیرون میری؟‌ توجلسه خانوما زیاد برو مراسم‌اعتکاف و شب قدر و

.. برو مسجد ولی تنها نرو با کسی برو

سرکار با اونهایی کهواسطه هستن صحبت کن

یه سایت هست همسان‌گزینی میکنه اسمش‌یادم‌نیست سرچ کنی میاد

ثبتنام کن