2777
2789
ازخونه بیرون میری؟‌ توجلسه خانوما زیاد برو مراسم‌اعتکاف و شب قدر و .. برو مسجد ولی تنها نرو با کسی ...

کلامن دختریم که اکثراتیپ اسپرت میزنم اصلاتوعمرم این مجالس نرفتم موهامم همیشه بیرونه به اعتقادات همم احترام میزارم 

کلامن دختریم که اکثراتیپ اسپرت میزنم اصلاتوعمرم این مجالس نرفتم موهامم همیشه بیرونه به اعتقادات همم ...

خب توی استایل خودت بگرد

کلاسهای مختلف شرکت کن تورهای گروهی برو و...

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب توی استایل خودت بگرد کلاسهای مختلف شرکت کن تورهای گروهی برو و...

میرم به خدابابادیگه ۲۴ساعته خونه نیستم که کلاس زبان سنتور کنسرت اینامیرم باباکسی منونمیخواداصرار براچی میکنید آخه🤣🤣ترشیدم رفت

میرم به خدابابادیگه ۲۴ساعته خونه نیستم که کلاس زبان سنتور کنسرت اینامیرم باباکسی منونمیخواداصرار برا ...

🥺

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
بیاتایپیک بعدی عکسموبزارم ببین زشتم که خواستگارندارم

کو