2777
2789

سلام دوستان ما تهرانیم مسافرت بین قشم و شمال انزلی کدومو انتخاب میکنین؟من خودم مسافرت تو هپای بارونیو دوس ندارم و انکار انزلیم بارونه مدام ولی از ی طرفم نمیخوام هزینه سفرموون خیلی زیاد بشه  بنظرتون انزلی جاهایی هس ادم بره و بارونم اذیتش نکنه؟یا قشم بهتره

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
قشم 

مرسی🤤

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمال شلوغ شلوغ شلوغ . ما که بیرون نمیریم . کلا عید شهرو می‌دیم دست مسافر و خونه هستیم 😁😁😁😂😂البته گیلان نیستم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شمال شلوغ شلوغ شلوغ . ما که بیرون نمیریم . کلا عید شهرو می‌دیم دست مسافر و خونه هستیم البته گیلان نی ...

مگ بارون نیس عزیزم؟میرن کجا اینا برام سواله

قشم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

مگ بارون نیس عزیزم؟میرن کجا اینا برام سواله

فعلا هوا نیمه ابریه . جاهای دیدنی انزلی رو‌نمیدونم کجاست . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سمت شمال بارون و سرده سمت جنوب هوا بهتره ولی درکل قشم و کیش هم توی عید بارونی میشه و حتی ممکنه درا ط ...

واقعااا؟؟چ سخت