2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش پسران

1028 بازدید | 24 پست

تعداد رای : 32
نظرسنجی
مورد قبول.
7
21%
مخالف و زشت میدونید
25
78%

بله میپسندم چون خوشم میاد گوشواره تو گوششون باشه البته به شرطی که خوشگل باشن نه با ریش و پشم 

مخالف ها ریپلای نکنن با تشکر 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینت  زنانه هست با فرهنگ و عرف ما جور در نمیاد. تو بعضی فرهنگ ها بوده براشون عادیه برای جامعه ما نه .نه قشنگه نه درست 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

نظری ندارم  ی انتخاب شخصیه  هرکی دوست داره گوشواره بندازه دوست نداره نندازه  

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

سلام نظر. خودم. این. هست به نظرم. از. سن. 6سالگی. برای. پسرها.  هم‌‌خیلی.  گوشواره.  برای.  گوش.  زیباست. و. خیلی. هم. قشنگه حداقل. تا. سن. 15سالگی. خوبه.  و همین. طور. که. برای.  دختران.  واجب.  میدونید.  خوب. برای.  پسرها.  هم خوبه  این. نظر. شخصی.  من. هست. 

سلام نظر. خودم. این. هست به نظرم. از. سن. 6سالگی. برای. پسرها.  هم‌‌خیلی.  گوشواره.  ...

چه نظر عجیبییییی میرم از تاپیکت بیرون از طرز فکرت اصلا خوشم نیومد 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
مرد هرچقدر هم خوشگل باشه بازم چندشه یه موجود چندش چرا باید گوشواره داشته باشه

من در مورد شما نمیدونم مجردی یا متاهل ولی زمانی این حرف درسته که خودتون هم ازدواج نکنید 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
سلام نظر. خودم. این. هست به نظرم. از. سن. 6سالگی. برای. پسرها.  هم‌‌خیلی.  گوشواره.  ...

آره خوبه اگر پسر دار شدم حتما گوششو سوراخ میکنم و به گوشواره عادتش میدم از بچگی 

(بازم مخالف ها ریپلای نکنن) 

من در مورد شما نمیدونم مجردی یا متاهل ولی زمانی این حرف درسته که خودتون هم ازدواج نکنید 

مجردم

خب زیورآلات برای زنه چون یه موجود زیباست

مرد خودش چیه که با زیورآلاتش چی باشه

مجردم خب زیورآلات برای زنه چون یه موجود زیباست مرد خودش چیه که با زیورآلاتش چی باشه

کاری به زیورآلات ندارم چون گفتید مرد ها چندشن میگم اگر مثلا یه خانم متاهل این حرفو بزنه منطقی نیست 

آره خوبه اگر پسر دار شدم حتما گوششو سوراخ میکنم و به گوشواره عادتش میدم از بچگی  (بازم مخالف ه ...

چه کاریه

شاید خودش بزرگ شد خوشش نیومد

بزار بزرگ بشه اگه دوست داشت سوراخ میکنه نداشت نمیکنه

به هر حال ظاهر اونه. خودش باید تصمیم بگیره