2777
2789
عنوان

نگهداری. خرگوش

201 بازدید | 3 پست

سلام میگم‌‌دوستم. رفت. مسافرت. اون. روز. یه. حعبه. برام. اورد. توش. خرگوش. بود. من. خیلی. بدم. میاید. از. نگعداری.  این. ها.  ولی. تو. رودبایستی. گیر. کردم. و قبول. کردم. تا. مسافرت. بیاد. ازش. نگهداری. کنم. البته. دوستم. گفت.  کارت. بهداشت. داره. و. خرگوش. اموزش. دیده. هست. و حتی.  معذرت. میخوام.  جیش. نمیکنه. هرجا.  فقط. تو. قفس. خودش.  خلاصه. حالا. نمیدونم. چه. کنم. خیلی. شیطونه. اگه. ولش. کنم. تو. خونه.  برای. همین. همش. تو. قفس.  میذارمش. ولی. باز. دلم. میسوزن. برایش.  تو یه. اتاق. روزی. یه. ساعت.  ولش.  میکنم.  حالا. کی. بلده. بگه.  از طرز. نگهداری.  ایا. اب. بهش. بدم.  غیر. کلم. و هویج.  چیزی. دیگه. هم. هست. بدمش.  هر. اطلااعاتی.  داری.  بگی.  ممنونم. 

آره آب ندی از تشنگی میمره ک   خیار کاهو سبزی از میوه ها همه چی میخوره   ما خرگوش داشتیم برنج و نون هم میخورد حالا اینو نمیدونم خواهر زادم هر چی ک میخورد بهش هم میداد  😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان