naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 عنوان نگهداری. خرگوش 201 بازدید | 3 پست سلام میگمدوستم. رفت. مسافرت. اون. روز. یه. حعبه. برام. اورد. توش. خرگوش. بود. من. خیلی. بدم. میاید. از. نگعداری. این. ها. ولی. تو. رودبایستی. گیر. کردم. و قبول. کردم. تا. مسافرت. بیاد. ازش. نگهداری. کنم. البته. دوستم. گفت. کارت. بهداشت. داره. و. خرگوش. اموزش. دیده. هست. و حتی. معذرت. میخوام. جیش. نمیکنه. هرجا. فقط. تو. قفس. خودش. خلاصه. حالا. نمیدونم. چه. کنم. خیلی. شیطونه. اگه. ولش. کنم. تو. خونه. برای. همین. همش. تو. قفس. میذارمش. ولی. باز. دلم. میسوزن. برایش. تو یه. اتاق. روزی. یه. ساعت. ولش. میکنم. حالا. کی. بلده. بگه. از طرز. نگهداری. ایا. اب. بهش. بدم. غیر. کلم. و هویج. چیزی. دیگه. هم. هست. بدمش. هر. اطلااعاتی. داری. بگی. ممنونم. 1402/01/03 | 04:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahlanini عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 4252 آره آب ندی از تشنگی میمره ک خیار کاهو سبزی از میوه ها همه چی میخوره ما خرگوش داشتیم برنج و نون هم میخورد حالا اینو نمیدونم خواهر زادم هر چی ک میخورد بهش هم میداد 😂 تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40
moon009 عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 260 گوجه و سیب زمینی و قند نده آب بزار تو قفسش نونم یکم میتونی بهش بدی موهاشم شونه بزن که وقتی ولش مسکنی تو خونه مو نریزه