2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 176 پست
توچه مرحله ای؟؟؟

فعلا فقط مهریه و اجرت المثل گرفتم و دستور موقت ملاقات فرزند

باید جهیزیه هم بگیرم و درخواست طلاق بدم بهش گفتم بیا توافق کنیم گفت نه حق طلاق داری برو طلاق بگیر 

منم گفتم اخرش یه روز مجبور میشی طلاق بدی اون موقع توافق نمیکنم اذیتت هم میکنم

ولی دیگه نمیخوام 1 ساعت اسمش رو من باشه ازش متنفرم پسرم به شدت افسرده شده حالم بد میشه وقتی بغض پسرم و میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش و خانواده ش خیلی اذیتم کردن از هر چی مرده بدم میاد

یه چی بگم منم ازیهسری مرداواقعابدم میادازمردایی ک گوشوارع میزارن یالباس جلف میپوشن شلوارجلف میپوشن بدم میادیامثل خانم هاابروتمیزمیکنن 

فعلا فقط مهریه و اجرت المثل گرفتم و دستور موقت ملاقات فرزند باید جهیزیه هم بگیرم و درخواست طلاق بدم ...

پسرت چندسالشه وزودترهمین فردابرواقدام کن دادخواست بده برای طلاق

توهرمرحله ای هستی اول بایدثابت کنی ک دست بزن داره وبروپزشکی قانونی برای دریافت دیه وبایدثابت کنی ک ن ...

دست بزن نداشت شکنجه روحی میکرد

تحقیر میکرد جلو هر کس و ناکس بی محلی میکرد ضایع میکرد..........7 سال بود با من سر یه سفره غذا نمیخورد جای خوابش جدا بود پسرم خیلی ناراحت بود همش میگفت چرا قهر هستید چرا پیش هم نمیخوابید......

دست بزن نداشت شکنجه روحی میکرد تحقیر میکرد جلو هر کس و ناکس بی محلی میکرد ضایع میکرد..........7 سال ...

بده کسی بزنه توروشاهدببرک اون توروزده دیه بگیرخرج محکوم شدن خودش کن 

چراشکایت نکردی؟

برم دادگاه چی بگم؟ بگم متلک میگن؟ 

خودشون به دست خودشون ابروی خودشون بردن حتی یک نفر بهشون حق نداد همه گفتن شما مشکل دارید عروستون چیزی کم نداره و خیلی با شخصیته 

مادرش خونه نشین شده جایی نمیره از  ترسش که مردم بهش میگن با دختر مردم بد کردیدخواهرش گفته بهش عروس داری بلد نیستی دختر مردم و کباب کردی

شاهدداری واسه تهدیدوتوهین شکایت کنی بره کیفری؟؟؟؟

نه 

به مادر فوت شده م فحش ناموسی میداد

مادر من کوچکترین آزاری نداشت خیلی مظلوم بود خیلی هم مظلوم فوت کرد 

نمیخوام شکایت کنم به خاطر بچه هام

بچه ها پیش اون هستن اصلا دوست ندارم تو سختی باشن

چی جوری تحملش میکردی ؟؟؟؟؟

احمق بودم به خاطر بچه هام تحمل کردم که اشتباه بود از بس تو خونش اذیت بودم حالم بد بود و در حال گریه بودم بچه هام ازم فراری بودن نمیتونستم تنهاشون بذارم 

بخوام تعریف کنم باهام چکار کردن مثنوی هفتاد من میشه یک ادم خودشیفته مریض بود