2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 176 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایدزودترطلاق میگرفتی

همه میگن خیلی خیلی اشتباه کردم موندم 

وقتی پسرم و باردار بودم با هم دعوامون شد خواهرش منو ا خونم بیرون کرد تا 5 ماه سراغی ازم نگرفتن تازه خواهر عفریته ش میگفت داداشم طلاقش بده براش دختر میگیریم ......بعد عمه شون اومد دنبالم ننه ش بهم گفت دیدی که دنبالت هم نیومدم.... برگشتم دیدم بهم خیانت جنسی کرده ولی دیگه روم نمیشد برگردم خونه پدرم دلم برای بچه هام میسوزه من اوردمشون به دنیای بی ارزش و مجبور شدم رهاشون کنم

نذاربچه هااذیت شن من میفهممشون خیلی سخت میگذره براشون ولی نذار

کاری از دستم برنمیاد فقط یک روز در هفته پیش من هستن سعی میکنم بهشون خوش بگذره پسرم همیشه با بغض میره منم وقتی تحویلشون میدم تا خونه گریه میکنم و نفرینشون میکنم

کاری از دستم برنمیاد فقط یک روز در هفته پیش من هستن سعی میکنم بهشون خوش بگذره پسرم همیشه با بغض میره ...

طلاق ودادخواست بده حضانت وازباباش بگیرثابت کن ک نمیتونه نگهداری کنه وببین اگ راه داره مهریه وبگیربگو ک تحت فشاربخشیدی والان پشیمونی 

همه میگن خیلی خیلی اشتباه کردم موندم  وقتی پسرم و باردار بودم با هم دعوامون شد خواهرش منو ا خو ...

ب خاطربچه هاهم طلاق بگیر به بازپرس بگو ک بهم خیانت کرده ونفقه واینابهم نمیده بچه هارواذیت میکنه

کاری از دستم برنمیاد فقط یک روز در هفته پیش من هستن سعی میکنم بهشون خوش بگذره پسرم همیشه با بغض میره ...

همین امروز بری دنبال طلاق وحضانت وبگیری ازفردا انجام بدی بهتره سریعااقدام کن 

پسرم 7 سالشه دخترم 4 سالشه

با سلام، ببخشید پیام های داخل تایپک رو خوندم، یه مطلبی میخواستم عرض کنم بهتون.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
طلاق ودادخواست بده حضانت وازباباش بگیرثابت کن ک نمیتونه نگهداری کنه وببین اگ راه داره مهریه وبگیربگو ...

من وکالت طلاق دارم بعد تعطیلات میرم پیش وکیلم قبل از عید بهش گفتم گفت الان فایده نداره

من حضانت نمیخوام چون نمیتونم از بچه هام نگهداری کنم حقوق من جواب نمیده اونم نفقه بده نیست 

برای بچه ها کم نمیذاره پرستار گرفته و از نظر مالی اونجا کاملا تامین هستن