2777
2789
عنوان

میخوام عیدی ندن....! 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 43 پست

عزیزم بهت حق میدم که ناراحت بشی؛ مخصوصاً اینکه فرق بذارن. 

من خودم بچه بودم بابام به همهٔ بچه های فامیل حتی بچه های عمو و عمه و خاله و دایی که متاهل بودن عیدی می داد ولی آرزو به دلم موند که مثلا عموهام یک ریال به ما عیدی بدن. الان هر بچه ای بیاد خونمون بهش عیدی میدم حتی اگه بزرگ باشه. خیلی وقت ها خونهٔ دیگران هم باشیم و بچه باشه بهش عیدی میدم. 

عیدی گرفتن لذت داره حتی اگه مبلغش زیاد نباشه. 

البته به بچه های خودم ياد دادم که عیدی دادن وظیفه نیست و ما از هیچ کس انتظار عیدی نداریم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهت حق میدم که ناراحت بشی؛ مخصوصاً اینکه فرق بذارن.  من خودم بچه بودم بابام به همهٔ بچه ...

چشم سعی میکنم انتظار نداشته باشم اما دیگه زیاد محلشون نمی‌ذارم 

نمیدونم چرا واقعا ازتون حس آرامش گرفتم

نمیرم تازه سوهر خالم همه رو مسخره هم میکنه اونجا هم منو مسخرم کرد :// حالم از هر چی فامیله به هن می ...

دقیقا باماهم این رفتار داشتن من که ازدواحم کردم شانس نیاوردم شوهرم تولد گرفت کلی خرج کرد ازاخر هرخانواده ای یک دست استکان آورد باورت میشه یعنی افتضاح همشون هم به شدت پولدارن 

دقیقا باماهم این رفتار داشتن من که ازدواحم کردم شانس نیاوردم شوهرم تولد گرفت کلی خرج کرد ازاخر هرخان ...

حس میکنم تنها نیستم 🧡:))) 

به نظرم واقعا محلشون ندیم ناراحت شدم بخاطر آدم های دورو برمون میخوام به جایی برسم که دورم پر از آدم های موفق و با اعتماد به نفس و خوب باشه چرایی ام برای درس و هدفم فقط و فقط همینه باورت میشه 

چون اقتضای سنته و حساسی طبیعیه...وقتی کسی رو دوس نداری مجبور نیستی باهاشون ارتباط داشته باشی ..سعی ک ...

ببخشید برید کامنت های بقیه رو بخونید بخاطر سن من نیست. توهین توهینه کوچک و بزرگ نداره آدم های دیگه هم بودن تو کامنت ها گفتن همین چیزا اتفاق افتاده بوده و اونام ناراحت شدن واقعا پس بخاطر سن نیست ... واقعا توهینه 

ممنم اصلا نمیخوام برم خانواده ایرانی مجبور میکنه :) حتی یه بار رفتم خونه پدرجونم که پیش فامیل نباشم مامان بابام دعوام کردن که زشته رفتارت سریع بیا تا نیومدن و جالبش اینجاست مامان بابام خیلی محلشون میدن بیشتر از ما انگار هر کی محل نده بهت تو بیشتر محلشون میدی از این اعصابم خورده 

حس میکنم تنها نیستم 🧡:)))  به نظرم واقعا محلشون ندیم ناراحت شدم بخاطر آدم های دورو برمون میخو ...

اره عزیزم تلاش من خودت به جایی برسی که حسرت حایگاهتو بخورن من الان تحصیلاتم ازهمشون بیشتر هست تازه دارم به امید خدا لیسانس دومم میگیرم که همشون ازحسادت دارن میترکن

دقیقاااا :) بابای منم همینه  چقدر درون زیبایی دارین

مرسی عزیزم شما هم دلِ نازک و مهربونی داری. 🌹

متوجه شدم که بیشتر از ندادن عیدی از فرق گذاشتن و بی احترامی هاشون ناراحت شدی. به خاطر همین یاد بچگی خودم افتادم و اینکه چقدر دوست داشتم که عیدی بگیرم ولی واقعاً یادم نمیاد کسی بهم عیدی داده باشه. ولی الان سعی می کنم اون لذتی را که خودم نچشیدم به بقیه هدیه بدم. انشاءالله شما هم یه روزی به جایی می رسی که این لذت را درک می کنی. 🌷

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ببخشید برید کامنت های بقیه رو بخونید بخاطر سن من نیست. توهین توهینه کوچک و بزرگ نداره آدم های دیگه ه ...

وقتی اونا شعور ندارن چه کاری میشه کرد؟؟ چاره ای نیست جز بی تفاوتی 

❤️👨‍👩‍👦👼
اره عزیزم تلاش من خودت به جایی برسی که حسرت حایگاهتو بخورن من الان تحصیلاتم ازهمشون بیشتر هست تازه د ...

دقیقاااااا خیلی حسودن اتفاقا از حسودی اینا هم دارم میخونم من که معدلم بالا میشد هر سال دختر عموم اینقدررررر فشار می‌خورد هیچی نمی‌گفت بزور دیپلم گرفت درسش افتضاح بود :) طوری که فکر کن چقدر آدم باید لوس باشه خودش میگفت من وقتی معدلم خوب میشد برام طلا میگرفتن اونم زیاددد :) گردنبند و گوشوارش هم از همون معدلش تو گردنش بود و تو گوشش بود... 

خیلی متشکرم ازتوووون چشمممم حتما💙

انشالله هممون موفق شیم و به خواسته هامون برسیم سال خوبی رو براتون آرزو میکنم امیدارم سلامت و خوشحال کنار خانوادتون باشین 

مرسی عزیزم شما هم دلِ نازک و مهربونی داری. 🌹 متوجه شدم که بیشتر از ندادن عیدی از فرق گذاشتن و بی ا ...

خییییلی ممنونم ازتون :) ❤️

انشالله... امیدوارم سال خوبی رو داشته باشین خوشحال و سلامت کنار خانواده تون