2777
2789
عنوان

بدون شرح

90 بازدید | 18 پست

خونه بابام بودیم دخترم رفت که ازآشپزخونه جانونی بیاره روش بشقاب غذاشوبذاره یه داداش خیلی ناسازگار دارم نمیذاشت بیاره بعدبامامانم سر دخترم درگیرشدن مامانم میگف بچه رو اذیت نکن بعد داداشم مامانمو میزد که طرف دختر منو نگیره اومدن تواتاق نمیدونم چطورشد بمن گفت که بشقابو میزنم توسرت منم بلندشدم روی اون بابام اومد وسط خلاصه که دعوابالاگرفت بشقابو زد رو دستم کبود شده همسرخان هم نشسته بود منم وسایلامو جمع کردیم سرشام گرسنه اومدیم خونه 

داداشمو ازمدرسه اخراج کردن بامعاونا دعواکرده پیرهن معاونو پاره کرده دائم پابچی کوفت وزهرمار بازی میکنه نیم ساعت میره میمونه دسشویی چمباتمه گوشی بازی

روانیمون کرده

همش میگه برای من قمه چاقو بخرین

میخام برم قاچاقچی بشم 

عرق فروش بشم 

مامانم داره دق میکنه منم بچه کوچیک دارم همشم فوش میده داداشم یعنی از دهنش ک..ر ک..س فوشی نمیوفته زمین نمیدونیم چیکارش کنیم

خیلی حالم بده تنها پناهم در شرایط سخت نی نی سایته😢😢😢

مشاوره 

سنش کمه عشق لاتیه

بزرگ شه درست میشع

ببخشید مشهدی هستین؟

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ان شالله حل شه 

تنها پناه تون خدا باشه خواهر، خدا بزرگه

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

بخاطر اینکه هیچکدومتون درست و حسابی تربیتش نکردین 

اگه بار اول ک همچین فوشی داد مامانت میزد تو دهنش دیگه نمیگفت 

اگه همین الان بابات بخاطر جدا کردنتون وسط نمیافتاد بلکه فقط دوتا میخوابوند تو گوشش یاد میگرفت سرجاش بشینه 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

داداش های خودم دسشویی میرن یک ساعت طول می کشه همش خشونت و دعوا اصلا حالی شون نمیشه بعضی وقتا مثلا وسط بازی من یا مامانم صحبت کنیم میگن خفه شو بعدشم یادشون نیست چی گفتن!!!!

اون اعتیاد به بازی پیدا کرده باید اول این بازی رو بزاره کنار 

کاربری چهارمم هست✌️عاشق پزشکی❤️
به بابام میگم میگه تو حرف نزن

دیگ وقتی اینجور طرفدارشن بهتر از این نمیشه

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
نه مشاوره نمیره میگه منکه دیوونه نیستم رحمت به دیوونه

ب کاراشاهمیت ندین سنش کمه پسرا ت این سن کلا خیلی عشق لات بازی و قلدرین

پدرتون دو س بار ت روش وایسه‌و باهاش صحبت کنه

عذر میخوام وای اکثر پسرای مشهدی اینطورن

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

نباید پدرت بهش رو بده که سوءاستفاده نکنه.

وگرنه چند سال دیگه  نمیتونن جلوشو بگیرن

بیشترش خود داداشت ضرر میکنه الان نمیدونه اوج بلوغ جوانیه حتما. دوستانش هم بی تاثیر نیستن.

کاش خانواده براش  بیخیال نباشن.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بخاطر اینکه هیچکدومتون درست و حسابی تربیتش نکردین  اگه بار اول ک همچین فوشی داد مامانت میزد تو ...

بابام خیلی میزنتش منم دخترم ۵سالشه همیشه که میریم اونجا جانونی مامانمو میاره رواون غذامیخوره مثل میزمیکنه واسه خودش

ای بابا خداکه مارو ول کرده نمیدونم به امان کی

خدا ول نمیکنه مطمئن باشید عزیزم

من خودم وقتی توکل میکنم قلبم آروم میشه، ان شالله مسئله شماهم رفع میشه

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

داداش های خودم دسشویی میرن یک ساعت طول می کشه همش خشونت و دعوا اصلا حالی شون نمیشه بعضی وقتا مثلا وس ...

خیلی میگیم اره دقیقا منم که بامامانم حرف میزنم گوشی رو ازمامانم میگیره خاموش میکنه