2777
2789
عنوان

زندگی در مشهد

522 بازدید | 24 پست

دوستان عزیز زندگی د  مشهد چجوریه ؟ برای کسی که می خواد از نهران بیاد و اونجا کلینیک پوست و زیبایی راه اندازی کنه 

ممنون میشم مشهدی های عزیز راهنمایی کنن

به نظرتون اونجا می تونه موفق باشه و پشیمون نشه که از تهران نقل مکان کرده

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

کدوم منطقه ی مشهد؟؟

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من مشهدیم

سلام عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنین 😍😍😍😍

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
کدوم منطقه ی مشهد؟؟

مناطق بالا شهر دیگه مثل سجاد ملک اباد احمد اباد فردوسی 

برا منی ک ب واسطه ی دانشگاه مشد اومدم مشد برام ی شهز بزرگ با امکانات خوبه ،فضای شهریشو دوس دارم کلا از شهرای شلوغ خوشم میاد 

البته ی وقتاییم برام دلگیره 

از دید ی دانشجو گفتم:/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

کارهای زیبایی و جراحی زیبایی مشهد =نون تو روغن 😁 بتونی مشتری عرب جور کنی 😉

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

کدوم منطقه مخاین اینجا رندگی کنین

سجاد ملک اباد یا احمداباد یا بلوار فردوسی

مشهد سجاد داره، دور حرمم داره. بستگی داره کجای مشهد بخوای بری.

همون سجاد عزیزم