2777
2789
عنوان

زندگی در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 24 پست
کدوم منطقه

مناطق خوبش

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مناطق بالا شهر دیگه مثل سجاد ملک اباد احمد اباد فردوسی 

خب دیگه اوکیه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

مشهد کلان شهره

نیاز به پرسیدن نداره واقعا

همه امکاناتو داره

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
برا منی ک ب واسطه ی دانشگاه مشد اومدم مشد برام ی شهز بزرگ با امکانات خوبه ،فضای شهریشو دوس دارم کلا ...

از کجا اومدین

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
اسی به دوستای نی نی سایتی که توی مشهدن دارن بهت مشاوره می دن باید تخفیف بدی😁😁😁😁😁

بله بله حتما عزیرم😍😍😍😍

بلوار فردوسی و احمدآباد دسترسیش به کل شهر بهتر و البته مراجع برای اینطور کارها ، بولوار فردوسی سالن زیبایی (آرایشگاه ) زیاد طبعا مخاطب کارهای پوستی هم بیشتر ، احمدآباد تقریبا مرکز پزشکی و مطبهای دکترها هستند برای سکونت منطقه فردوسی متوسط به بالا میتونی آپارتمانهای خوبی پیدا کنی تا فرامرز عباسی 

هاشمیه و بولوار پیروزی منطقه شلوغی و هزینه مسکن بیخودی بالاست

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

درود بر همه من راحت مینویسم بی تعارف مهم نیست متولد کجا هستم الان ایران نیستم من 27 سال مشهد کار کردم سه تا شغل داشتم متاسفانه مشهد خود شهر عالیه و فقط و فقط امام رضا ولی خود مشهدی متاسفانه خوب نیستند 

من  خیلی شهرها کار کردم و چندین کشور و تجربه دارم در هر شهر و کشور که مهاجرت میکنی با خود مردم اصل اون شهر باید ارتباط داشته باشی 

متاسفانه مشهد مردم خوبی ندارد با غربیه ها بد برخورد 

البته هر کسی خودش رو برتر میدونه و خوب ولی در مشهد این نیست من ادم با محبت و انسان هستم و با گذشت هستم به هر فردی خوبی و انسانیت کردم .بد کرد

میدونید مشهدی ها غریب نواز هستند بجای محبت بد دهن بی ادب و متاسفانه و شرمنده -نامرد روزگار اما شهرداری عالی آستان قدس شدید رسیدگی میکنه نظافت عالی 

نسبت به سه تا شهر دیگه پلیس با معرفت این اواخر فقط میرفتم حرم اشک میریختم اونجا خادم های حرم که مهمان بودن و مشهدی نبودن خدا شاهد است میگفتن اره مشهد مردمش کمی بد هستند میگفت نه همه 

نمیدونم با محبت انسانیت مشکل داشتند سو استفاده میکردن و زرنگ / امشب یاد حرم امام رضا افتادم و کمی اشک ریختم و هیچ وقت شما مردم مشهدی مشهدی رو نمیبخشم

27 سال بد دیدم خدا ببخشد