2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 3359 بازدید | 111 پست
منم تا یه مدت ناخودآگاهانه بد رفتار کردم ولی در آخر فهمیدم زندگیم شبیه جوک پوست گردو و الماس شده خو ...

از نظر شما من به صلاحمه کات کنم؟؟ 

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم به نظرم با حرفایی که باهم زدیم تو بیشتر میخوای مادری کنی براش  به صلاحته خودتم میدون ...

نمیدونم ولی اره بیشتر از خودم ب فکر اونم چون زیاد سختی کشیده 

من دو ویژگی خیلی بد دارم ک خیلی اذیت میشم سرشون یکی اینکه خیلی احساساتی ام و اینکه خیلی دلسوزم برا بقیه 

رنگ پوست  لباس  راه دور و فاصله طبقاتی  سن

رنگ پوست مشکی نیست شوهر خاله من ۶ سال از خالم کوچیکتره خیلی هم در برابر خالم خوشگل تره 

ولی خالم برعکس اونه سبزه است 

نگاه رنگ پوست نکن سن نکن 

دوست داشتن ملاکه  

نمیدونم ولی اره بیشتر از خودم ب فکر اونم چون زیاد سختی کشیده  من دو ویژگی خیلی بد دارم ک ...

برای خودت میگم ولی این دلسوزی تو زندگی مشترک هم می‌تونه باعث جدایی بشه.  شاید فکر کنی دلسوزی که خوبه ولی خیلی بده و واقعا حق داره اگه کسی سر دلسوزی سرد بشه   

رنگ پوست مشکی نیست شوهر خاله من ۶ سال از خالم کوچیکتره خیلی هم در برابر خالم خوشگل تره  ...

من برام مهم نیست 

خانوادم مخالفن عزیزم 

من از خدامه بهش برسم 

برای خودت میگم ولی این دلسوزی تو زندگی مشترک هم می‌تونه باعث جدایی بشه.  شاید فکر کنی دلسوزی که ...

مرسی عزیز دلم ک وقت گذاشتی❤️

هنوز با همید؟

اره عزیزم چی بگم والا نمی‌تونیم بیخبر باشیم ازهمه و ب امید اینکه بعدا درست میشه باهمیم 

ولی رسیدنی در کار نیست😊💔

مطمئنا و قطعا نه.

ازدواجت به شدت اشتباهه و کاملا احساسیه.

اول از همه اینکه تفاوت فرهنگ دارید.فردا خانوادت با خانوادش ارتباط نمیگیرن و شما خجالت میکشی.

دوم اینکه پسره هیچی نداره و فردا مجبوری با مادرش زندگی کنی و خیلی سخته

سوم و مهمتراز همه اینه که پسره علاوه براینکه از شما کوچیکتره تو سن ازدواج هم نیست.اگر اون ۳۰ سالش بود شما ۳۴ میگفتم اشکال نداره ولی پسره خیلی بچست.خیلی خیلی اذیت خواهی شد.تو حالت عادی یه دختر ۲۴ ساله از نظر عقلی بالغتر از یه پسر ۲۴ ساله هست.حالا فکر کن ۴ سال هم کوچیکتر باشه.واویلا.

از نظر شناسنانه ای ۴ سال کوچیکتره ولی از نظر عقلی شما ۸ سال حساب کن.میتونی بایکی که انقد بچه هست کنار بیای؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
مطمئنا و قطعا نه. ازدواجت به شدت اشتباهه و کاملا احساسیه. اول از همه اینکه تفاوت فرهنگ دارید.فردا ...

از اینکه وقت گذاشتی و راهنماییم کردید خیلیی ممنونم دوست عزیز دقیقا حرفاتونو باید با طلا نوشت ... انگار ی پرده جلو چشمامه ک هیچیو نمیبینم حتی میخواستم باهاش فرار کنم و شرایط رو از اینی ک هست بدتر کنم اما دوستانی مثل شما تو همین سایت منو از اشتباهم منصرف کردن برام دعا کن دوست خوب تا بتونم از اول پاشم و زندگیمو ادامه بدم دعاکن قلبم آروم شه... ❤️🙂

از اینکه وقت گذاشتی و راهنماییم کردید خیلیی ممنونم دوست عزیز دقیقا حرفاتونو باید با طلا نوشت ... انگ ...

خواهش میکنم.بنظرم عشق و عاشقی اگر کور کورانه باشه آسیب بزرگی به قلبت میزنه‌.جوری که نه راه پس خواهی داشت نه راه پیش.ازدواج منطقی پایدارتر از ازدواج احساسیه.انشالله بهترین بخت قسمتت بشه😘

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی