2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 3359 بازدید | 111 پست
خواهش میکنم.بنظرم عشق و عاشقی اگر کور کورانه باشه آسیب بزرگی به قلبت میزنه‌.جوری که نه راه پس خواهی ...

اینک تصمیم گرفتم باهاش کات کنم با وجود عشقی ک باهاش دارم کار درستیه بنظرت؟ مهربونم انشالله هرجا هستی همیشه موفق و سربلند باشی

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

.  اینک تصمیم گرفتم باهاش کات کنم با وجود عشقی ک باهاش دارم کار درستیه بنظرت؟ مهربونم انشالله ...

درست ترین تصمیم عمرته خیالت راحت.عشق و عاشقی همش مال دوران نامزدیه.بعد که برای هم یکنواخت شدین و اون عطشه خوابید تازه چشمهاتون رو به واقعیتها باز میشه.اونموقع راه برگشت نداری.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درست ترین تصمیم عمرته خیالت راحت.عشق و عاشقی همش مال دوران نامزدیه.بعد که برای هم یکنواخت شدین و اون ...

نازگلمم ممنونم ازت تصمیمم رو قطعی میکنم ...به امید خدا که هیچوقت پشیمون نشم توام حتما یکی از نشونه هایی ک خدا جلو راهم قرار داده تا ب نظرش عمل کنم ک بعدا گرفتار نشم ... خدا تنت رو همیشه سالم نگه داره ک با حرفات آرومم کردی فقط برام دعا کن ک این مرحله رو راحت رد کنم

نازگلمم ممنونم ازت تصمیمم رو قطعی میکنم ...به امید خدا که هیچوقت پشیمون نشم توام حتما یکی از نشونه ه ...

شما لطف داری😍

بهترینهارو برات آرزو میکنم😘

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

اگه ایندتون برات مهمه کنسلش کن اخه ۴۰ ساله هاش مث چی تو زندگی موندن اینکه ول معطله 😇😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اگه ایندتون برات مهمه کنسلش کن اخه ۴۰ ساله هاش مث چی تو زندگی موندن اینکه ول معطله 😇😇

نمیدونم والا دیگ مثل دیوونه ها شدم موندم چی درسته چی غلط 💔

به نظرم صبر کن بسپارش به زمان 

ضمن اینکه میگی ایشون 20 سالشه ... و دیپلم 

و شما نباید سر بسته تصمیم بگیری.... به نظرم به خودتون فرصت بیشتری بده هم خونواده شما کمی آروم میشن هم شما میتونی تصمیم عقلانی بگیری هم حتی ایشون میتونن تحصیلات و ادامه بدن یا یه موقعیت شغلی خوبی دست و پا کنن 

ببین درست میگی علاقم چی اما اگه دو روز دیگه خدایی نکرده شما یه درصد فک کن اشتباه کرده باشی با ایشون دیگه حتی خونوادتون هم پشتت نیستن ...یا این به کنار سن و تحصیلات و موقعیت خودت و اون و با هم مقایسه کن شاید الان به چشمت نیاد اما دو روز دیگه که با اون آقا به مشکل خوردی اونوقت میشینی هرروز مقایسه که من حیف شدم و کلا زده میشی 

پس به همه فرصت بده و این چیزا رو بسپار به زمان و تحقیق نه فقط علاقه

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
به نظرم صبر کن بسپارش به زمان  ضمن اینکه میگی ایشون 20 سالشه ... و دیپلم  و شما نباید سر ...

دیگ تنها کاری ک ازم میاد اینه ک سپردم بخدا ک خودش راه درستو نشونم بده اما هرشب و‌ روزم کابوس شده و نمیتونم از فکرش بیام بیرون نمیدونم کی قراره آرامش پیدا کنم دیگ بریدم

دیگ تنها کاری ک ازم میاد اینه ک سپردم بخدا ک خودش راه درستو نشونم بده اما هرشب و‌ روزم کابوس شده و ن ...

درک میکنم نمیتونی فراموش کنی فقط سعی کن با مسئله کنار بیای تا زمان همه چیو حل کنه .... هرچی صلاحه همون شه انشاالله

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
درک میکنم نمیتونی فراموش کنی فقط سعی کن با مسئله کنار بیای تا زمان همه چیو حل کنه .... هرچی صلاحه هم ...

ممنونم عزیزم🙂❤️

بهش بگو کات کنیم تا بری سرکار یکم وضعت خوب شه بعد بیا

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم
بنظرت حق با خانوادمه؟؟؟ 

آره به نظرم

صبر کن بره کار کنه اوضاعشو درست کنه

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم