2777
2789
عنوان

عاشق شدم اما....

| مشاهده متن کامل بحث + 3359 بازدید | 111 پست
دقیقا حرف شما پدرم می‌گفت دختر به ی بچه نمیدم 💔

به نظرم با اینکه میگی پدرت مشکلاتی داره اما فکر خانوادش هست حالا به روش خودش. 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من خیلی سخت پسندم و اگه بصورت سنتی خواستگاریم میومد فک میکنم جواب رد میدادم اما چون باهاش در ارتباط بودم الان نمیتونم .

خدایااا کمکم کن ، به تو توکل میکنم خدا جونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حدود 4 ماهه روز و شبم کابوس شده ، تمام بدنم درد می‌کنه از اون شب خواستگاری تا الان ی لحظه احساس آرام ...

عادیه. نمیگم چون عادیه حستو نادیده نمی‌گیرم. من شاید شرایطم با تو فرق کنه ولی سر اینکه عشقم مرد زندگیم رو از دست دادم سر همین حرفا و رسومات  با اینکه یک سال کمتر حتی باهم بودیم و حضوری هم بود الان یک سال بیشتر یک چشمم اشک یک چشمم خونه 

خودخوری مرور خاطرات و...

اینا روند بهتر شدن حاله 

باید اینا رو طی کنی تا حالت خوب بشه چون از دست دادن عشق درد فیزیکی برابر کتک خوردن و مشت تو شکمه

و از لحاظ روحی مثل سمباده هست

ولی بدون با اولین نفر که آشنا شدی رو در بایستی نداریم احتمالا وابستگی پیش اومده. عزیزم تو قوی هستی رد کن این مرحله رو و بذار با نبودنت تو زندگی ، اون شخص هم غرورش کشته نشه. شاید از پس زندگی مشترک برنیاین. 

همه چی استثنا داره ولی برای ما احتمالش کمه

به نظرم با اینکه میگی پدرت مشکلاتی داره اما فکر خانوادش هست حالا به روش خودش. 

پدرم میگه دختر بزرگ کردم با هر سختی فرستادم دانشگاه ک با کسی ازدواج کنه ک حداقل سختی هایی ک‌مادرت کشیده تو نکشی 

بعد دختر بدم ب کسی ک هیچ شناختی رو خانوادش ندارم  با 17 ساعت  فاصله

عزیزم خیلییییی ناراحت شدم  روحشون شاد😓 امیدوارم خدا حال دلتو هرچه زودتر خوب کنه گل من

دقیقا انگار مرده چون تو زندگیم نیست   با توافق هر چند توافق نبود جدا شدیم راهمون رو جدا کردیم.  ولی دلم هر روز براش تنگه. 

عادیه. نمیگم چون عادیه حستو نادیده نمی‌گیرم. من شاید شرایطم با تو فرق کنه ولی سر اینکه عشقم مرد زندگ ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم😓 خانوادت مخالف بودن ؟ کات کردید؟

دقیقا انگار مرده چون تو زندگیم نیست   با توافق هر چند توافق نبود جدا شدیم راهمون رو جدا کر ...

ببخشی گلم نوشته بود مرد اشتباه خوندم 

بهترینارو برات میخوام 

عزیزم خیلی ناراحت شدم😓 خانوادت مخالف بودن ؟ کات کردید؟

آره مخالف بودن و اینکه یه سری اتفاقا افتاد فهمیدیم بهم نمی‌خوریم ولی قبلش خیلی باهم جور بودیم و در و تخته بودیم  خدا رو شکر زودتر فهمیدیم ولی از یه طرف کاشکی بهم میومدیم

تا جایی خوب بود که من فکر میکردم دنیایی قبلا وجود داشته و اون و من با هم صمیمی ترین و عاشق ترین دوست بودیم 

احتمالا همش وابستگی بوده وگرنه چرا مثل معتاد خمارشم؟؟؟ عادی نیس این خماری ولی باید درد بکشم تا این مرحله جدایی بگذره باید اشک بریزم تا بتونم خودم و خونواده و خودش رو ببخشم

باید بگذره زندگی همینه

دقیقا انگار مرده چون تو زندگیم نیست   با توافق هر چند توافق نبود جدا شدیم راهمون رو جدا کر ...

کاش وقتی رسیدنی در کار نیست هیچوقت سر راهمون قرار نمبگرفتن

کاش وقتی رسیدنی در کار نیست هیچوقت سر راهمون قرار نمبگرفتن

نه سر راه قرار میگیرن درس زندگی بگیریم.  قوی تر بشیم 

مثل خمیر نباشیم شل و ول

مثل نون باشیم تو تنور که پخته شده 

فکر میکردم شعاره تا وقتی که بهش رسیدم و سرش اذیت شدم و هنوز اذیتم

آره مخالف بودن و اینکه یه سری اتفاقا افتاد فهمیدیم بهم نمی‌خوریم ولی قبلش خیلی باهم جور بودیم و در و ...

الهی عزیزم چ تلخ 

شاید همه اینا حکمته ولی حتی اگر حکمت باشه این روزا همش شاکی ام 

حتی میگم باید با خانوادم بدتر از این ، تلخ تر از الآنم رفتار کنم 

فک میکنم اگر باهاشون مثل قبل خوب باشم در حق اون ظلم کردم چون خانوادم نزاشتن برسم بهش

الهی عزیزم چ تلخ  شاید همه اینا حکمته ولی حتی اگر حکمت باشه این روزا همش شاکی ام  ...

منم تا یه مدت ناخودآگاهانه بد رفتار کردم ولی در آخر فهمیدم زندگیم شبیه جوک پوست گردو و الماس شده

خونوادم هر چقدر از نظر من بهم بد کردن و آبروم رو بردن و ‌...

الماس هستن

من به خاطر پوست گردو که رفت الماسم رو نزدیک بود از دست بدم