2777
2789
عنوان

حمله پانیک

435 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

یکی از اعضای خانوادم دچار پانیک شده حدود دو هفته هست 

الان با مصرف دارو خیلی بهتر شد حملات کمتر از ۳ دقیقه هستن و خیلی کم شدن 

ولی متاسفانه وقتی یهو فامیل رو میبینه حمله بهش دست میده ولی با افراد غریبه مشکل نداره 

چه کار کنیم

وقتی حمله پانیک داره حواسش رو پرت کنه

مثلا به دستش خیره بشه یا از جاش بلند بشه و راه بره

هر قدر بیشتر اهمیت بده بدتره

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی وقتا حمله پانیک بهم دست میده چون تاناتو فوبیا دارم خودش باید سعی کنه کنترلش کنه و داروهاشو بخوره همه چیز بستگی به خودش داره

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️
پانیک درمان پذیر ترین بیماری روحیهظد داروهاشونو مرتب بخورن، خوب میشن

اخه الان ایام عیده فامیلو میبینه حالش بد میشه البته اگه ازقبل بدونه قرار کیو ببینه و خودشو اماده کنه خوبه 

مثلا امشب رفتیم خونه عمم خودشون تنها بودن مشکلی نداشت ولی یهو یه نفر اومد خونشون حالش بد شد البته خفیف در حد سرفه و تنگی نفس

یه بار دکتر چاوشی توی پیجشون نوشته بودن، وقتی علائم حمله رو دارن، یه قیف کاغذی درست کنن و توش نفس بکشن؛ این که بازدم که دی اکسید دارن رو نفس بکشن، به خوب شدن حالشون کمک می کنه.

اخه الان ایام عیده فامیلو میبینه حالش بد میشه البته اگه ازقبل بدونه قرار کیو ببینه و خودشو اماده کنه ...

این علائم فوبی اجتماعی هم هست. توی کوتاه مدت نمیشه کاری کرد؛ فقط خواهش می کنم درکشون کنین و عادی باهاشون برخورد کنین؛ یه جوری که حس کنن، این مشکل خیلی حاد نیست، خیلی ها اینجوری هستن و خوب میشن. آرومشون کنین و بهشون دلگرمی بدین. یه وقت با حرفاتون استرسشونو زیاد نکنین

پانیک درمان پذیر ترین بیماری روحیه؛ تحت نظر پزشک داروهاشونو مرتب بخورن، خوب میشن

ان شاءالله همین طور باشه 

دکترم گفته بین ۱ تا ۴ هفته خوب میشه 

دارو ها رو قطع میکنن به مرور؟

حملات کم میشه یا قطع میشه؟

الان ما خیلی نگرانیم که بعد عید چه طوری بره مدرسه  میترسم با دیدن معلما و دوستاشم مثل فامیل حا ...

این نگرانیتونو جلوی خودش نگین. این جور آدما با قرار گرفتن توی شرایط جدید و آدمای جدید، حالشون بد میشه. تو جمع آدمای تکراری، خوبن. فقط در اولین فرصت ببرینشون دکتر و تحت نظر پزشک دارو مصرف کنن و در کنار مصرف دارو، روان درمانگر هم ببرینشون

این علائم فوبی اجتماعی هم هست. توی کوتاه مدت نمیشه کاری کرد؛ فقط خواهش می کنم درکشون کنین و عادی باه ...

نه ما خیلی حمایتش میکنیم خودش ناراحت میشه حرف نمیزنه 

ولی از نگاهش معلومه خجالت میکشه

میگم تو یه جمع مشکل نداره مثلا رفتیم یه ارایشگاه شلوغ شاید ۲۵ نفر اون جا بودن خوب بود با بقیه حرف میزد 

ولی فامیل میبینه حالش بد میشه چه کار کنیم عیدی 

یعنی هیچ جا نریم؟

میترسیم اگه نره اعتماد به نفسش بیاد پایین

ان شاءالله همین طور باشه  دکترم گفته بین ۱ تا ۴ هفته خوب میشه  دارو ها رو قطع میکنن به م ...

حملات قطع میشه. ولی دارو رو باید به دوره ی یکی دو ساله (بسته به صلاحدید پزشک) مصرف کنن

نه ما خیلی حمایتش میکنیم خودش ناراحت میشه حرف نمیزنه  ولی از نگاهش معلومه خجالت میکشه میگم تو ...

عمیقاً متوجهم چی می گین...ببینید این فوبی اجتماعی یه غولیه که هر چی توی جمع نرن، انگار اون غول تغذیه و بزرگتر میشه. پس باید برین و ببرینشون؛ فقط دلگرمی بهشون بدین که ما حواسمون بهت هست. کنارتیم و خیالت راحت درست میشه