2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 19 پست
عمیقاً متوجهم چی می گین...ببینید این فوبی اجتماعی یه غولیه که هر چی توی جمع نرن، انگار اون غول تغذیه ...

پس یعنی برن حتی اگه حالش بد میشه ؟

شما گفتین با غریبه مشکل داره ولی مشکل ما برعکسه با افراد غریبه خوبه با اشنا مشکل داره و پانیک بهش دست میده

پس یعنی برن حتی اگه حالش بد میشه ؟ شما گفتین با غریبه مشکل داره ولی مشکل ما برعکسه با افراد غریبه خ ...

ببینید هر کسی یه جوره؛ خودشون فقط می دونن توو دلشون چی می گذره؛ فوبی اجتماعی، حالتیه که از قرار گرفتن توی جمع حال بدی دارن  و واکنش نشون می دن؛ اگه اذیتن می تونین فعلاً تا اثر کردن داروها نبرینشون، و بعد کم کم دوباره توی جمع هایی که ازش هراس دارن برن؛ اینجوری نباشه که طولانی مدت پرهیز کنن از جمع هوایی که هراس دارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید هر کسی یه جوره؛ خودشون فقط می دونن توو دلشون چی می گذره؛ فوبی اجتماعی، حالتیه که از قرار گرفت ...

بله ممنون 

ان شاءالله که خدا همه مریضا رو شفا بده 

الان دو هفته هست ما درگیریم روزای اول که خودم ارزوی مرگ میکردم چون طاقت نداشتم ببینم 

جالب اینه که خواهر من بسیار درس خون و با جمعم مشکلی نداشت حدود یه هفته قبل از پانیکش یه کنفرانس داد که معلم کلی تشویقش کرد 

خیلی خوشگل و خوشتیپ واقعا انگار چشم خورد 

ولی روحیه خودش با همه این وجود خوبه و تنها خودش هست که باعث میشه ما هم بتونیم ادامه بدیم

بله ممنون  ان شاءالله که خدا همه مریضا رو شفا بده  الان دو هفته هست ما درگیریم روزای اول ...

عزیزم یه ویژگی اصلی این آدما کمال گرایی هست؛ یعنی تلاش برای کامل بودن، خوب بودن...خیلی سخت و دردناکه ولی حل میشه؛ خیالتون راحت...فقط خواهش می کنم بهش استرس ندین که این حالت رو تشدید می کنه. انشالله که همیشه زندگیتون در از آرامش باشه