از یه پسری خوشم اومده بود که از بقیه شنیده بودم بخاطر رفتن دختری که سه چهارسال باهاش بود، دست به خودکشی زده بود و بعدش تصادف کرده بود و حالش خوب نبود من دلم خیلی میسوخت و باهاش آشنا شده بودم.اون دختره رفته چون میدونستن به هم نمیرسن بش گفته من تو رابطم درحالیکه تو رابطه نیست.دوست دوستمه و میشناسمش.برا اینکه پسرو دک کنه بش اینجوری میگه.پیجاشونم که قفل نکردن ولی دوتاشون میگن نه ما دیگه نمیتونیم به هم برگردیم.منم پسره رو دوس دارم یه جورایی.دیروز به سرم زد و بش گفتم من با دختره حرف زدم برو پیامش بده،گفت دیوونه شدی؟گفتم کاریت نباشه.آخه میدونستم هنوزم عاشقشه ولی میگه اون گذشتمه.رفت بعد از دوسال کات پیامش داد دختره بش گفته من تو رابطم.منم از دیروز تا الان دارم میسوزم ک چطور پیامش داد...میخام با پسره کات کنم ولی اشکام امونم نمیدن.یکساله باهاشم.
چرا میخای کات کنی خب خوت بهش گفتی بره پیام بده پسر بیچاره چه گناهی داره
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
خودم خواستم وارد رابطه بشم چون بلد نیستم اخلاق خوبی داشته باشم زود احساساتی میشم ناراحت میشم و گریه میکنم درحالیکه باید توجه نکنم.اون دختره هم هی استوری میذاره عکساشو منم نگا میکنم و داغون میشم.نمیدونه من بااین پسرم.ب پسره گفتم فرقمون چیه آخه من چی کم دارم؟ بم میگه اون منو سمت خودش میکشه ولی تو سمت گذشتم میکشی..و از نظر من این اصلی ترین دلیل ارتباط گرفتنم قبل ازداجمه.بخدا میدونم عاشق همن.ولی نمیتونن برگردن چون نمیتونن ازدواج کنن باهم اصن.حالا حالم خیلی بده دلم تند تند میزنه و بیقرارم چندروزه نه خواب دارم نه غذا