2777
2789
عنوان

خیلی بی پناهم

261 بازدید | 16 پست

دوروزه بدترین لحظه ها رو به چشم دیدم دلم برای بچم میسوزه نمیدونم تواین جهنم زندگی و آیندش و حالوروش قراره چی بشه فقط بخاطر بچم دارم جون میکنم بعداز مدت‌های طولانی بدجور همه چی بهم ریخت از همه چیز میترسم دیگه نمیدونم چی خوبه چی بد تو یه بلاتکلیفی شدیدم 

حتی پناهی نداریم منو بچم.....

اشکام بند نمیاد کل وجودم سست و بی رمق بخاطر ناراحتی و چیزایی که به چشم دیدم

خودم که کلا تباه شد زندگیم فقط برای بچم دعا کنین اون بتونه ازین منجلاب خودشو نجات بده میترسم بزرگ که شد ازم شاکی بشه یاعذاب بکشه مثل من 

کاش به حرف بابام گوش میکردم و حماقت و پافشاری سرادمی که نمیدونستم چی قراره توخونوادش سرم بیاد نمیکردم 

جز اینکه یه اتفاق همه چیزو یا درست کنه یا جوریکنه که من و بچم رنگ خوشی و آرامش ببینیم هیچی نمیخوام

چی شده عزیزم

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون مشکل داره ؟

مشکلم درک نکردنش از منه 

مشکلم اینه فقط و فقط میگه خونوادم 

مشکلم خیلی چیزاست که شاید واسه کسی بچه بازیه یااحمقانه ولی من سرهمینا زندگیمو باختم 

حالم داغونه 

چی شده عزیزم

دلم از همه چیز گرفته

دلم برای بی کسی م میسوزه 

هیچکسو ندارم حالمو خوب کنه

یادم رفته عشق احساسات زندگی زناشویی چجوریه

نه شوهرم منو میفهمه نه من میتونم کناربیام 

خیلی چیزای دیگه

مشکلم درک نکردنش از منه  مشکلم اینه فقط و فقط میگه خونوادم  مشکلم خیلی چیزاست که شاید وا ...

حب عزیزم اینجوری زندگی برا خودت و بچت جهنم میشه یا باید کنار بیای یا قید این زندگیو بزنی که به آرامش روحی برسی 

مشکلم درک نکردنش از منه  مشکلم اینه فقط و فقط میگه خونوادم  مشکلم خیلی چیزاست که شاید وا ...

عزیزم سعی کن فکرتو خیلی درگیر شوهرت و خوانوادش نکنی بت بچت خوش باش با خودت هی تکرار کن من به خاطر محافظت از بچم اینجام اینجوری رفتارای شوهرت بهت فشار نمیاره

یکم به فکرت استراحت بده مشخصه خیلی روحت خسته س

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
حب عزیزم اینجوری زندگی برا خودت و بچت جهنم میشه یا باید کنار بیای یا قید این زندگیو بزنی که به آرامش ...

اگه بخوام جدا شم بچمو بهم نمیده دیشب تهدیدای بدی کرد 

کنار اومدن بااین افکار نکبت باری که توخومخش از مرگ و جهنم تلخ تره و غیرقابل تحمل

دلم از همه چیز گرفته دلم برای بی کسی م میسوزه  هیچکسو ندارم حالمو خوب کنه یادم رفته عشق احسا ...

هیچ کس جز خودت نمیتونه کمکت کنه

اگر اخلاق های خوبم داره به خاطر اونا به خودت و زندگیت فرصت بده آروم اروم‌ شوهرت تغییر بده

کار نشد نداره به مرور زمان میتونی زندگیتو دستت بگیری عزیزم

اصلا حال این مردایی که بعد ازدواج خانوادشون انقدر براشون عزیز و اولویت میشن رو درک نمیکنم.اگه انقدر ...

منم همینو میگم اگه روز خواستگاری بهم میگفت جریان چیه حاضر بودم خونوادم بزور منو به آدم دم مرگ میدادن ولی شوهرمو قبول نمیکردم

اگه بخوام جدا شم بچمو بهم نمیده دیشب تهدیدای بدی کرد  کنار اومدن بااین افکار نکبت باری که توخو ...

همه ما این چرندیاتو بارها تو زندگی شنیدیم

به نظرم خیلی داری خودتو داغون میکنی

زندگی رو‌نباید سخت گرفت سخت بگیری سخت میگذره

عزیزم سعی کن فکرتو خیلی درگیر شوهرت و خوانوادش نکنی بت بچت خوش باش با خودت هی تکرار کن من به خاطر مح ...

روحم تنم وجودم دیگه کشش این زندگی رو نداره 

خستم نیاز دارم به یه نفر که فقط پیشش عشق و خوشی و خوشحالی ببینم هرلحظه یه بحث یه کار یه اتفاق پیش میاد که اعصابمو بهم میریزه هیچکس نمی‌فهمه چقدر عذاب کشیدم و میکشم بجایی رسیدم که حاظرم شوهرم بمیره یا یه اتفاقی پیش بیاد فقط بابچم بدون دردسر برم ته خط رسیدم کاش یکیو داشتم حداقل کنارش خوش بودم منو درک می‌کرد می‌فهمید تا چه حد کم اوردم

هیچ کس جز خودت نمیتونه کمکت کنه اگر اخلاق های خوبم داره به خاطر اونا به خودت و زندگیت فرصت بده آروم ...

شوهرم هیچوقت پشتم نبوده برعکس کل خونوادش....

فرصت بارها دادم فقط توخودم شکستم ولی تغیری از شوهر ندیدم 

منم همینو میگم اگه روز خواستگاری بهم میگفت جریان چیه حاضر بودم خونوادم بزور منو به آدم دم مرگ میدادن ...

همچین موردایی زیادن متاسفانه.حالا شاید عقل مردا نمیرسه خونواده هاشون لاقل تذکر بدن اونا هم از خداشونه