2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 16 پست
مثلا... چون تو ی حیاطید... شب در میون برید شب نشینی... اینجور نباشه کل هفته نری... بعد باز هفته بعد ...

اره واقعا مال ما هم توقع دارن هرجا بریم با هم بریم در صورتی ک اصلا دلم نمیخاد باهاشون برم بیرون

اره واقعا مال ما هم توقع دارن هرجا بریم با هم بریم در صورتی ک اصلا دلم نمیخاد باهاشون برم بیرون

برا منم همین بودن من فهمیدم راستش مشکل ا خودمه هی میخواستم بهشون بفهمونم حریمشونو رعایت کنن هی بدتر رفتار میکردم ی مدت میرفتیم باهاشون بیرون و... خوب شدن. یه جورایی برادریم رو بهشون ثابت کردم....سوتفاهم رفع شد حالا میدونن ما حال میکنیم با اونا بچرخیم. الان حس میکنم چ بد بوده رفتارم چون من از خانواده ای میام ک اینجور بودن حالا والدین خودم همین رفتار رو دارن قشنگ مادرشوهرم درک میکنم😅ک یکی بخواد هی بهت یادآوری کنه باید جایگاهتو بفهمی و... درحالیکه خودش حدود واجب معاشرت رو به همین بهانه رعایت نکنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.