نسترن۷۸۸۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 263 عنوان بچه دوم خوبه بنظرتون؟؟؟ 434 بازدید | 55 پست سلام من پسرم امسال میره کلاس اول میخوام بدونم بچه دوم خوبه ؟؟؟ 1402/01/02 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تخم_مرغ_موکت_شده_۲ عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 2800 بنظر من:نه بچه فقط دست و پا گیره ۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ...😇
bernadine عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1628 نه اولیشم خودش بلای آسمونیه 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻ "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..
maede_khanom عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 1113 بچت خیلی ضربه میخوره از اینک تنها هس امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 بستگی به شرایطتون داره .بنظرمن بهترازتک فرزندیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ملکه_عاشق عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 36395 شرایط مالی و اعصاب میخواد حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
دخترنقاشم عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1596 معلومه که خوبه اون بچه طفل معصوم بزرگ شه یعنی هیچ خواهروبرادری نداشته باشه!؟؟؟!؟؟؟؟؟چجوری دلتون میاد؟من خودم انشاالله چهارتا میارم 💪🏻 🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7812 عالیه من که عاشقشم البته من کلا از بچه ها خوشم میاد بستگی به خودت داره اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
ریحون_هسدم_ریکوک عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 11729 دوست دارید و صد البته توانشو دارید بیارید ولیهمبازی پسرت نمیشه سنشون به هم نمیخوره :) https://daigo.ir/secret/1839468111
ya_mahdi_jan عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 2689 بچه دوم عشقهاز خوبم یه چیزی اونورترهزندگی باهاش حتی از قبلم شیرین تر میشه فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
نسترن۷۸۸۹۹۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 263 بله خیلی اذیت داره منم دوست ندارم که تا الان نیاوردم ولی احساس میکنم پسرم تنهاست