2777
2789
الانو نگاه نکنید هر وقت بزرگ شدن و این نظر رو داشتن بگین

بیشترین ضربه هاتوی کودکی خورده میشه 

بعدم بچه ی ۵ساله خیلیم کوچیک نیست 😁

خودم خواهروبرادردارم میدونم چطوریه دیگه 

اینکه بزرگ ترهم که شدن باهم خوب بمونن برمیگرده به تربیت پدرومادر

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشترین ضربه هاتوی کودکی خورده میشه  بعدم بچه ی ۵ساله خیلیم کوچیک نیست 😁 خودم خواهروبرادردار ...

۹۰ درصد باهم خوب نیستن فکر نمیکنم به تربیت ربط داشته باشه به افرادی که وارد زندگیشون میشن ربط داره مثلاً ی پسر تا زمانی که مجرد هست ی جوره ولی وقتی زن میگیرن کلا عوض میشن حالا فرض کن ی برادرهمداشته باشه زناشون باعث اختلاف بین برادرها میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که خوبه اون بچه طفل معصوم بزرگ شه یعنی هیچ خواهروبرادری نداشته باشه!؟؟؟!؟؟؟؟؟چجوری دلتون میاد ...

من تک فرزندم خیلیم راضی ام والا دست مامان و بابام درد نکنه 😒

۹۰ درصد باهم خوب نیستن فکر نمیکنم به تربیت ربط داشته باشه به افرادی که وارد زندگیشون میشن ربط داره م ...

به همسرهم مربوط میشه ولی تربیت بیشترین تاثیرروداره 

اگه تربیت درست باشه هیچوقت هیچ خواهروبرادری پشت هموخالی نمیکنن حتی بادخالت همسرهاشون

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من تک فرزندم خیلیم راضی ام والا دست مامان و بابام درد نکنه 😒

چون شماراضی هستی دلیل نمیشه همه ی تک فرزندهاراضی باشن 

ماچندتاتک فرزندتوفامیل داریم خیلی ضربه خوردن ،عاشق خواهروبرادرن وهمیشه هم میگن 

چون شماراضی هستی دلیل نمیشه همه ی تک فرزندهاراضی باشن  ماچندتاتک فرزندتوفامیل داریم خیلی ضربه ...

من دوستای تک فرزند هم دارم اونا هم چندان ناراضی نیستن! بخاطر همین برام عجیبه این حرفا ولی خب تجربه هر کسی فرق می‌کنه 

من دوستای تک فرزند هم دارم اونا هم چندان ناراضی نیستن! بخاطر همین برام عجیبه این حرفا ولی خب تجربه ه ...

من ترجیح میدم همه ی جوانب روبسنجم 😊

فقط هم روی نظرچندتاتک فرزندیااونایی که خواهروبرادردارن بسنده نمیکنم 

این بحثی نیست که فقط تعدادمحدودی رودرنظرگرفت .بحث آینده وروحیه بچمونه 

من ترجیح میدم همه ی جوانب روبسنجم 😊 فقط هم روی نظرچندتاتک فرزندیااونایی که خواهروبرادردارن بسنده ن ...

والا به من ربطی نداره

من خودم تک فرزندی رو برای بچم هم میپسندم زندگی بقیه به من مربوط نیس

بنظرتون خوب نیستش پسرم کلاس سوم بودنی بیارم تا قشنگ همه چیز رو بفهمه یا اصلا نیارم؟؟؟شوهرمم هیچی نمی ...

من کلا مخالف بچه دار شدنم

ولی اگه کسی دوتا میخواد باید با اختلاف سنی  کمتر بیاره 

الان شما اقدام کنی در خوشبینانه ترین حالت  وقتی پسرت ده سالشه  دومی دوساله هست

در حقيقت دوتا تک فرزند داری

هرکدوم نیازهای سن خودشون رو داره

تفریح و سرگرمی و... 

سازگاری کمتری دارن

برا هرکدوم باید جدا جدا وقت بزاری، مثلا یکی رو ببری پارک، اونیکی سینما

بایکی درس کار کنی،. برا اونیکی نمیدونم کارتون بزاری و.... 

اختلاف سنی باید همون دو سه سال باشه

پسرت اگه میگه خواهر برادر میخواد، در حقیقت دلش همبازی میخواد الان

نه یه نوزاد

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐