2777
2789
عنوان

مردا چه مرگشونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا بات موافقم  مردا ک تنهایی خیانت نمیکنن ک ی زن هم اون طرفه قضیس ولی در کل داره عادی میشه

دقیقا عزیز 

متاسفانه برای خیانت یه مرد حتما یه زنی این وسط نخ داده به مرده وگرنه که خیانت صورت نمی گرفت که

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
هرگز چنین تصوری نداشته باش به خودت بیا با این افکار ، ناخواسته این (خیانت) رو جذب می کنی . عزت نفستو ...

هی ب شوهرم میگم میری زن میگیری باز من میدونم😑

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
مرد وقتی نیازهاش ارضا نشه،بیرون از خونه خیلیا هستن که نیازهاشو برطرف کنه! نه اینکه یکی بیاد مخشو بز ...

ببخشید بعد میشه بفرمایید دلیل اون مردایی که زنشون هم زنانگی داره هم نیازشون و برطرف میکنه ولی میرن سراغ یه زن دیگه چیه؟

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
منم از وقتی اومدم نی نی سایت تایپ خیانت خوندم مشکوک شدم هرکاری میخواد بکنه گیر میدم میترسم خیانت کنه ...

نینی سایت داره کل افکارمونو بهم میزنه

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

همش بخلطر همجنس خودمونه همششششش شوهر من با یه زنیکس اون کثافتم میدونه متاهله شوهرم ولی ولش نمیکنه، من نمیگم شوهرم لاشی نیستا ولی همجنس من وقتی میبینه چرا عقب نمیکشه نصف زنا دور از جونتون لاشی شدن 

برای اینکه زن کثیف وولگرد تو خیابون ریخته براشون مهم نیست طرف متاهله یا مجرد فقط میخان یکیو پیدا کنن ...

ای رحمت به اون شیری که خوردی ،حرفت حقه .بدم میاد ازون روشنفکرنماههایی که الان زیادم شدن میان ومیگن زن اگه لخت هم راه بره و جلومرد عشوه بیادمرد حتی سرشم بالانکنه ومقاومت کنه ،اخه مگه همچین چیزی میشه احمق ،نفهم .

مرد وقتی نیازهاش ارضا نشه،بیرون از خونه خیلیا هستن که نیازهاشو برطرف کنه! نه اینکه یکی بیاد مخشو بز ...

متاسفانه دوتااز خانمهای فامیل مااینجوری بودن یکی از شوهرا چندسال تحمل کرد دیگه همه خبر داشتن که از لحاظ ...تحت فشاره از بس که اینا دعواکرده بودن.

خلاصه اخررفت زن گرفت 

مردا اگه یهو دیدی رابطش کم شد بدون خیانت میکنه

اتفاقا انقدر زرنگ شدن با رنشونم رابطه دارن اصلا طرف شک نمیکنه ولی یه چیزی که هست خیانت  هیچوقت پنهون نمیمونه