2777
2789
عنوان

مردا چه مرگشونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا اگه یهو دیدی رابطش کم شد بدون خیانت میکنه

کم شدن رابطه میتونه دلایل دیگه م داشته باشه خیلی ها هستن خیانت میکنن رابطه ش با زنش خوبه 

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار
هی ب شوهرم میگم میری زن میگیری باز من میدونم😑

ببین کِی بهت گفتم / این بازی خطرناک رو تموم کن . اسکاوول شین تو‌کتابش میگه:«از کلام تو ، برتو حکم خواهد شد» یعنی اگر اتفاقی برات افتاد بگرد ببین کجا حرفشو زدی یعنی مجوزشو دادی بعدها ناراحت نشو چون خودت با کلامت اونو(خیانت) خواستی . از ما گفتن بود به خودت بیا ، به جای این حرفا از خودت تعریف کن بگو می دونم که من بهترین زن دنیام برات، بدون من زندگی برات بی فایدس، منو خیلی دوست داری و ...

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
ای رحمت به اون شیری که خوردی ،حرفت حقه .بدم میاد ازون روشنفکرنماههایی که الان زیادم شدن میان ومیگن ز ...

آره چرا نمیشه؟ مرد مگه اختیار نداره عقل نداره؟ هر شغل حساسی هست میگن برای خانم نیست فقط مردا میتونن انجام بدن چون درگیر احساس نیستن و تو تصمیم درست گرفتن قدرتمندن بعد مسئله هوی و هوس میدن تا زن عشوه میاد دین و ایمان و شرف و آبرو..... میبازن؟ 

به نظرم مشکل از مردا نیست مشکل از زنهاست.قدیم اینقدر تو زنها تو اجتماع نبودن همه سرگرم زندگی و بچشون بودن تک و توک زن شاغل داشتیم.اما الان متاسفانه اکثر خانوما باظاهرای نامناسب و جذاب با مردای نامحرم تو یه محیط کوچیک کار میکنن اولش از همکار بودن شروع میشه بعد تبدیل به دوست اجتماعی بعد هم تبدیل به خیانت و از هم پاشیده شدن زندگی قبلی میشه.اسمش هم گذاشتن روشنفکری.قدیم پسرا خودشون و واسه دخترای پرمو و سیبیلو پاره میکردن اگر هم بینشون دوستی ای بود پاک بود اما حالا دختره هزار جور عمل و آرایش داره خودش و واسه پسره می کشه پسره فقط قصدش سواستفادست.دوستان شاغل ناراحت نشن منظورم همه نبود واقعا دیدم زنای شاغلی که پاکن و شرایط جامعه مجبورشون میکنه نون آور خانواده باشن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
برای اینکه زن کثیف وولگرد تو خیابون ریخته براشون مهم نیست طرف متاهله یا مجرد فقط میخان یکیو پیدا کنن ...

درمورد اینکه زنهای خیانتکار و خونه خراب کن هم زیادن حرفتونو قبول دارم کاملا.

اما درمورد اینکه میگی با ی پوششی میگردن ک علنا میگن ما اینکاره‌ایم اصلااا قبول ندارم. چه ربطی به پوشش داره؟ این شد دلیل؟ پس لابد خارجیا ک لخت میگردن باید مرداشون راه به راه خیانت کنن. باور کن با اون وضع پوششون تعهد و وفاداری و عشق اونا از ما بیشتره. 

الان دقت کنی کی خیانت میکنه. اکثرا مردای میانسال و متاهل .

من که دخترم و پوشیده میگردم بخدا مردای همسن بابام یه نگاهای کثیفی میندازن یا بهم لبخند میزنن یا تو اتوبوس من میله رو گرفته بودم مردا دستش و گذاشت رو دستم. مقصرش منم؟؟؟؟ من که پوشیدم چرا اینجوری میکنن؟ نه عزیزم ربطی به پوشش نداره. مردای سن بالا بخاطر اینکه قدیما زنا پوشیده و با چادر میگشتن الان حریص شدن جنبه ندارن طرف جلوشون بی حجاب بگرده

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
اره  خودمون گول نباید بزنیم همیشه دو طرف ب ی اندازه مقصرن ولی زن بیشتر آسیب میبینه

👌🏻

● اکانت برای دختر توت فرنگی معروف نیس (کاربرای قدیمی میشناسنش) ● کاربری ماله خواهرم بوده واگذار کرده به من گاها خودش تاپیکم میزنه (منو باهاش اشتباه نگیرید) ●
ای رحمت به اون شیری که خوردی ،حرفت حقه .بدم میاد ازون روشنفکرنماههایی که الان زیادم شدن میان ومیگن ز ...

اره میشه پس تو خارج که زنا لخت میگردنم مردا باید انقد بی جنبه باشن که با هر زنی تو خیابون....

چه ربطی به روشنفکری داره. مردای ما بخصوص مردای میانسال چون تا چن سال پیش اکثرا با حجاب بودن الان ک یه زن بی حجاب میبینن حریص و بی جنبن

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!