2777
2789
عنوان

مردا چه مرگشونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 57 پست

خب اون مرده با یه زن دیگه داره خیانت می‌کنه! 

به تعداد مرد خیانتکار زن خیانتکار هم هست که حاضر شده زندگی همجنس خودش رو خراب کنه 

یه طرفه نیست این قضیه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن و مرد نداره باید گفت آدما چه مرگشونه ایران از پیر تا بچه فکرو ذکرشون شده رابطه جنسی ایران و کثافت برداشته از توی زندگی خیلیا خیانت دارم میبینم واسه همینم سی سالم ازدواج نکردم و نخواهم کرد یارو تا شوهرش یا زنش خونه نیس یکی میاره خیلی خراب شده متاسفانه

خاک اینجا به ما نمیسازد
از بس از خیانت شنیدم دیگه ب شوهرم اعتماد ندارم میگم اینم حتما ی روزی بهم خیانت میکنه شما هم همینجوری ...

اره ولی هیچی بهش نمیگم از سرکار میاد میره سرویس لباساشو همه رو میگردم🤦🏻‍♀️ 

مرد وقتی نیازهاش ارضا نشه،بیرون از خونه خیلیا هستن که نیازهاشو برطرف کنه! نه اینکه یکی بیاد مخشو بز ...

بله تو خیابون هرزه زیاده ،اسی میگه مردا خیانتکارشدن.من میگم مرد خیانت کار وزن خیانت کارتر ،اینقد که زناخودشونو بی  ارزش،کردن،زود وامیدن ،وباهمه نرها لاس میزنن ،بچشمم،دیدم 

ما فقط ظاهر زندگی ادما رو می بینیم پشت پرده چه اتفاقی میفته معلوم نیست  تو جامعه هم هر دو قشر ...

دقیقا بات موافقم  مردا ک تنهایی خیانت نمیکنن ک ی زن هم اون طرفه قضیس ولی در کل داره عادی میشه

مردا وقتی زن خوب گیرشون میاد بعد یه مدت که زنشون سختی ها رو تحمل کرد و ساخت و به جایی رسیدن خوشی میزنه زیر دلشون 

به فکر نوجوانیشون میفتن که برن بچرخن خوش بگدرونن و ...

خیلی هاشون بی لیاقتن ...

از بس از خیانت خوندم دیگه ب شوهرم اعتماد ندارم میگم اینم حتما ی روزی بهم خیانت میکنه شما هم همینجوری ...

منم از وقتی اومدم نی نی سایت تایپ خیانت خوندم مشکوک شدم هرکاری میخواد بکنه گیر میدم میترسم خیانت کنه  

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار

برای اینکه زن کثیف وولگرد تو خیابون ریخته براشون مهم نیست طرف متاهله یا مجرد فقط میخان یکیو پیدا کنن بچسبن بهش مخصوصا اگه دوزارم داسته باشه قدیم خاتمها اکثرا با حیا ونجیب بودن پوششون هم مناسب بود الان اینقدر بعضیهاشون بد میگردن که علنا میگن بیایید ما اینکاره ایم طرف داره با زنش راه میره دختره خراب زل میزنه به مرده قدیم یه شرم وحیایی بود تا زنها پا ندن مردها میخان با کی برن بلاسن یا خدای نکرده خیانت کنند کسی وقتی محلشون نده میشینن سرجاشون تا زنینیاد هوو زن اول بشه هیچ مردی نمیتونه زن دوم بگیره خدا لعنت کنه اینجور زنهای کثیف رو 

خدایا شکرت
مرد وقتی نیازهاش ارضا نشه،بیرون از خونه خیلیا هستن که نیازهاشو برطرف کنه! نه اینکه یکی بیاد مخشو بز ...

کاش انقدر زن ستیز نباشید و بر علیه همجنس خودتون چنین حرفی رو نزنید 

تا مردی خیانت می‌کنه میگن تقصیر زنش بوده، زنانگی نداشت، زندگیشو حفظ نکرد و هزاران حرف مفت دیگه! 

چرا نمیگید اون مرد یه مرد بیشعور نمک نشناس بوده که ذاتش خراب بوده! اگه زنش خوب نیست بره طلاق بگیره 

خیانت رو انقدر عادی جلوه ندید! 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.