2777
2789
عنوان

بچه خواب دیدم

269 بازدید | 28 پست

یکی فوت شد 

من رفتم  بین قبرها دنبال قبرش می گشتم  بعد گفتم قبر فلانی کجاست 

یهو  صدای خودشو شنیدم ک گفت اینجام

بعد ک برگشتم دیدم صبرش پای ضریح حضرت رقیه هست 

این یعنی چی  

یعنی خوبه؟؟؟ یعنی حضرت رقیه پشت پناهشه؟ و قبولش داره   کارشو درست میکنه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تعبیر به خوبی کن انشالله  

این خوابم تعبیر کن برام 

خواب دیدم حرم امام رضا بودم قران ک خوندم رفتم‌ قرانو بذارم ی خادم اومد گفت پولشو بده گفتم قبلا پولی نبود ک گفت ن قران خوندی میخوای بذاری سرجاش باید ی مقدار پول بدی  و بعد گفت دزدی نکن اینجا موش ندوون 

من گریه میکردم از ته دلم  بهش گفتم قران رو بگیر برم پولتو بیارم  من دزد نیستم  خیلی گریه کردم و رفتم ک پول بیارم 

این یعنی چی  گریه توحرم خوبه؟ 

این خوابم تعبیر کن برام  خواب دیدم حرم امام رضا بودم قران ک خوندم رفتم‌ قرانو بذارم ی خادم اوم ...

من تعبیر خواب بلد نیستم  که با قاطعیت  بهت چیزی بگم . اما سفارش شده که حتی خواب بد را همه تعبیر به خوبی کنید  تا خوب پیش بیاد.  من باشم صدقه می دم به نیت سلامتی امام زمان.

خوشبحالش  .شفیعش حضرت رقیه س .یانذری کرده که حضرت رقیه نذرشوقبول کرده

واقعا؟؟؟؟

اخه ی گناهی مرتکب شده بود چند وقت پیش 

این یعنی گناهش پاک شده 

به به خیلی شوحال شدم همش نگران بودم 

یعنی ماهم قبولش داشته باشیم؟ 

اره؟ چون ی کم بهش شک داشتیم 

قبولش کنیم؟ 

اره گناهش پاک شده .حضرت رقیه شده شفیعش دیگه تو خوابت داره میگه .

اره توخواب دیدم دراصل خودکشی کرد و فوت شد اما بعد اینکه دنبالش گشتم و حضرت رقیه رو دیدم اون ادم زنده شد 

خداروشکر ک گناهش پاک شده خیلی حالم خوب شده 

پس ماهم قبولش داریم از این ب بعد 

یعنی چی؟!داشتی تو حرم چکار میکردی ؟وچه چیزی از امام رضا میخواستی اینارو بگی معنیش میاد خودش

خواب دیدم توحرم امام رضا قران خوندم و رفتم قرانو بذارم سرجاش ک ی خادم اومد گفت پولشو بده گفتم قران خوندن اینجا پول نبود ک گفت باید ی مقداری بدی  گفت  فکر نکن پولو ندی زرنگی دزدی نکن و موش ندوون اینجا  

من گریه کردم دلم گرفت و دلم شکست گفتم قران رو بگیر الان میرم پول میارم برات من دزد نیستم  الان پولتو میدم   گریه کردم و رفتم این خادما همدیگه رو نگاه کردن و دنبالم اومد گفت منظورم این نبود ک دزدی و اینا میخواس از دلم دربیاره