2777
2789
عنوان

بچه خواب دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 28 پست
خواب دیدم توحرم امام رضا قران خوندم و رفتم قرانو بذارم سرجاش ک ی خادم اومد گفت پولشو بده گفتم قران خ ...

برای آرزوت یا حاجتت باید پول بدی واضحه یه مقدار پول ببر حرم امام رضا با خادماش بده بگو نذر کردم بنداز تو ضریح یا اونا خودشون می‌دونن باید چکار کنن مهم اینه تو نذرتو ادا کردی.

یعنی چی؟!داشتی تو حرم چکار میکردی ؟وچه چیزی از امام رضا میخواستی اینارو بگی معنیش میاد خودش

من ی مشکلی داشتم همین مرتبط با این شخصی که میگم تو خواب دیدم فوت شده  بعد  دیروز تو بیداری گفتم یا امام رضا تو برام کاری نکردیا ... دیگم ازت  چیزی نمیخوام 

تو جواب منو نمیدی 

تو دلم ب حضرت ابوالفضل و رقیه هم گفتم  شمام کمکم نکردین دیگه صداتون نمیزنم 

ک شب این دوتا خواب رو دیدم 

ک تو خواب حصرت رقیه رو دیدم و و این شخصی ک گناهش پاک شده 

و  همچنین خواب دیدم تو حرم امام رضام و قران خونده بودم و پیش خادم  قسم خوردم گفتم ب ابوالفضل قسم من دزد نیستم الان پولتو میارم 

یعنی هرسه امامی ک تو بیداری بهشون گفتم دیگه صداتون نمیزنم تو خواب دیدم و اسمشونو بردم 

بلکه کمکم کنن 

نظرت چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای آرزوت یا حاجتت باید پول بدی واضحه یه مقدار پول ببر حرم امام رضا با خادماش بده بگو نذر کردم بندا ...

من خودم رفتم حرم و  پول انداختم ی ماه پیش  

شاید میگه یعنی پول قبول شده اره؟ 

من ی مشکلی داشتم همین مرتبط با این شخصی که میگم تو خواب دیدم فوت شده  بعد  دیروز تو بیداری ...

صدانو شنیدن و مستجاب شده قطعا باید پولم برای ادای دین بدی برای نییتت ادا نذرت .حالش خوب خوب میشه اونجا 

صدانو شنیدن و مستجاب شده قطعا باید پولم برای ادای دین بدی برای نییتت ادا نذرت .حالش خوب خوب میشه اون ...

اهان ..یعنی الان ی پولی بدم برای این سه تا امام و حاجتم رو میگیرم مشکلم برطرف میشه؟ 

اره قبول شده

اخ ..

بعد ببخشیدا  دوباره می پرسم 

پس یعنی اون شخصی ک گناه کرده  بود  چون ما بهش شک کردیم و ی کمی طردش کردیم و ی کم سردیم باهاش دیدم  ک  خودکشی کرده و قبرش پای ضریح حضرت رقیه بود خود حضرت رقیه رو هم دیدم بالاسر قبرش نشسته بود  این شخص یعنی توبه کرده گناهش پاک شده 

مطمئنی که یعنی ماهم کدورت هارو بذاریم کنار و باهاش دلگرم بشیم؟ قبولش کنیم ء 

فقط اینو بگو ممنون 

اره قبول شده

چون من تودلم ب اماما مخصوصا امام رضا و ابوالفضل و حضرت رقیه  گفتم..

گفتم ما ک انسانیم علم غیب نداریم ببینیم طرف باز این گناهو انجام میده یا ن  شما علم امامت دارید اگه شفاعتش میکنید  تو خواب بهم نشون بدین 

این شفاعت میکنن ک دیگه نمیذارن  این شخص گناه کنه و خیالمون راحت باشه 

برداشت شمام‌اینه؟ 

ببخشیدا 

دستت درد نکنه اینم‌بگی متشکر میشم  اخه شما خوب راهنمایی میکنی  معلومه دل پاک و باایمانی داری 

اخ .. بعد ببخشیدا  دوباره می پرسم  پس یعنی اون شخصی ک گناه کرده  بود  چون ما ب ...

فط بخاطر خودکشی باهاش قهرین؟!چه طور دلتون میاد شاید تو فشار روحی بوده اینکارو کرده .بله خوا بتم داره میگه ببخشینش گناه اگه کرده تموم شده .

چون من تودلم ب اماما مخصوصا امام رضا و ابوالفضل و حضرت رقیه  گفتم..  گفتم ما ک انسانیم عل ...

فدات بشم 

آخه خوابت قشنگ معلومه شفاعت کرده که اگه گناهی کرده خدا هم بخشیده وهمون اماماکه تو خوابت بودن .اگه بخواد دست به خودکشی بزنه اون یه گناه دیگه س که بخودش مربوط میشه .الان که پاک شده اونم حضرت رقیه شفاعتش کرده یعنی یکی از دختربچه پاک چی از این بالاتر .خودتم چون دلت واکه اومدن بخواین اینجوری بهت الهام کردن.

اون یه نفر احساس افسردگی زیادی داره و حس می‌کنه زندگیش به شکل بدی تغییر کرده ،اما حضرت رقیه کمکش می‌کنه و از این حالت زندگیش در میاد و احساس می‌کنه تازه متولد شده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
این خوابم تعبیر کن برام  خواب دیدم حرم امام رضا بودم قران ک خوندم رفتم‌ قرانو بذارم ی خادم اوم ...

شما یه کار ثواب و خیر خواهانه انجام میدی اما طرف مقابل آدم شکاکیه و فکر می‌کنه شما میخواین خوشحالی و آرامشش و بدزدین ،از اینکه قضاوت میشی دلگیر میشی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اون یه نفر احساس افسردگی زیادی داره و حس می‌کنه زندگیش به شکل بدی تغییر کرده ،اما حضرت رقیه کمکش می‌ ...

اها ..

الان امروز دیگه مطمئن شدم ک پاکه و گناهش بخشیده شده 

اخه من توبیداری از اماما خواستم اگه دیگه گناهی مرتکب نمیشه بهم تو خواب بگن و این خوابو دیدم الان اطمینان کامل دارم خیالم تخته خاطرم جمع شده