2777
2789
عنوان

دوستم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 31996 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا میاید تاپیکم درد و دل، دلم میخواد بمیرم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

چون این پسری که رفیق بازه به درد نمیخوره و رفیق بازه ...

اکسش اون موقع چون دبیرستانی بودن خب نمیتونسته بیاد ...به نظرم یه مدت با اکسش باشه که ببینه اخلاقش چه جوره..همون آدم سابق اگه باشه که تمومه و اگه عوض شده که هیچی ...اکسش فراموشش نکرده که دوباره اومده سراغش ...ولی میگم باید از حسش مطمئن باشه 

در زندگی ، زخم هایی هست که مثل خوره در انزوا ، روح را آهسته میخورد و می‌خراشد ...( آقا هستم )

اونی که شیش سال باهاش بوده رو انتخاب کنه 

به دلیل اینکه بهش از لحاظ عقاید و... نزدیکه 

و مطمئن باشه مامان این پسره که ازش کوچیک تره قبول نمیکنه 

شرایط کاری کدوم پسرا بهتره؟ همچنین قیافه کدوم خوبه؟ خانواده کدوم با شخصیت تره؟ اهل کجان ؟

کاربری دست دو نفره نه به انتظار کسی ! نه انتظار از کسی ! خودم میتونم مثل ماه بدرخشم🌙

به نظرمن جفتشونم مناسب نیستن اما دوستت به هرحال شناخت بیشتری ازمن داره فقط یه چیزی بهش بگو ک اونم اینه که این تصمیمش خیلی روی ایندش تاثیرمیزاره پس باید زیاد روش فکرکنه

ایشالله ک هرسری خیره براش پیش بیاد

پسره ۶ ساله چه خری بودع🤔🤔🤔😐☹☹ خدایا یکی ازین پسرهای خر برای من پلیز ...اخه ندیده چه اعتمادی ...که اون با یه پسر دیگه مسافرت رفته علاقه مند بوده بعد دوباره برگشته ...نمیفهمم اصلا این چیزهارو مسخرست به نظرم ....دختره چه دلسنگه !!!!

از دوستت یه سوال بپرس آیا با پسری که سه سال باهاش بوده و مسافرت باهم رفتند و ...رابطه جنسی هم داشته؟ اگه پسری که ۶ سال باهاش دوست بوده این میزان رابطه را بفهمه حاضره باهاش باشه؟ تازه عجیبه توی متن نوشته انگار دختره از پسره پرسیده چرا امام رضا منو نطلبیده، الله اکبر تو با سرعت برق دوست پسر پیدا میکنی یکی تموم شد سریع با یکی دیگه دوست شدی و به قول شما باهم زندگی کردن، حالا بخاطر طلب نشدن ناراحته😑😑 تو یه لحظه دوست پیدا نکن تا امام رضا(ع) ببینه چی به چیه.

در ضمن دوست محترم حتما اون دو تا سوال را که گفتم ازش بپرس .

از دوستت یه سوال بپرس آیا با پسری که سه سال باهاش بوده و مسافرت باهم رفتند و ...رابطه جنسی هم داشته؟ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

از دوستت یه سوال بپرس آیا با پسری که سه سال باهاش بوده و مسافرت باهم رفتند و ...رابطه جنسی هم داشته؟ ...

😂😂😂😂😂لعنت

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند!