2789
عنوان

خیانت کرده ؟

1695 بازدید | 25 پست

دو بار سعی میکرد منو قانع کنه که باید دوست اجتماعی پسرم داشته باشم 

امشب شک کردم رفتم فالووراشو چک کردم 

دیدم عکسای دختران رو لایک کرده واقعا دنیا رو سرم خراب شد . (همکاراش بودن) بعد مشخص شد دست هم میدادن و بیرون هم رفتن با هم جمع (دختر و پسر ) اینا خط قرمز من بود .

بهش گفتم کات گفت فردا بیا حرف بزنیم من گفته بودم بهت و ...

قلبم داره وای میسته همین الانم .

خیلی حالم بده تا مرز خودکشی 

دیگه دوسش ندارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشون فرهنگش با فرهنگ شما متفاوته

این عقیده ی شما از نظر ایشون قفل شدن و عقیده ی ایشون در نظر شما خیانت یا بی بند و باری محسوب میشه

بهتره رابطه همینجا تموم بشه شکاف بزرگی از نظر اخلاقی بینتونه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

حالا نمیدونم این خیانت بوده یانه💔

ولیییی من چند روز پیش کات کردم ب خاطر همین خیانت و تموم شد همه چی حالا دیشب پیام داده عید و تبریک گفته من تبریک بگم دوستان؟

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️

دوس پسرته؟؟

اگه نمیتونی  تحمل کنی لارج‌بودناشو

جدا شو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.