2777
2789
عنوان

خیانت کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نمیدونم این خیانت بوده یانه💔 ولیییی من چند روز پیش کات کردم ب خاطر همین خیانت و تموم شد هم ...

نه اصلا

اگه میتونید خطتتون  روعوض کنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خو شمارش بده بگم نرهه سرکار همکارش هست دیگه هم جنسن

واقعا چرا از بحث اصلی دور میشید. الان مهم نیست ک این کارش زشته از نظر شما یا قشنگع. مشکل اینه پا روی خط قرمزای طرفش گذاشته . و قبلا بهش گفته بوده از این رفتار ها خوشش نمیاد اونم قبول کرده اما زده زیرش 

حالا هر کار یا رفتاری ک بوده از قبل پذیرفته بخاطر طرف مقابلش انجام نده . اما زده زیرش

کاری با این ندارم ولی خیلیا کار ها با جنس مخالف هستن 

کاری فرق می‌کنه عزیزم خود من دانشجو بودم تو متاهلی شده‌بود گاهی در حد چند کلمه درسی با جنس مخالف حرف بزنیم 

اما دیگ وقتی با هم بریم کافه درسی نیست درسته؟ و باید قبلش ب همسرم اطلاع بدم چون اگر ببینه و بفهمه قطعا ناراحت میشه!

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️