2821
2789
عنوان

کسی توی ایتا

675 بازدید | 22 پست

تو کانال الهه پرتو اعلم عضوه؟ راجع به تربیت فرزتد و همسرداری و اینجور چیزاست 

میخواستم ببینم چجوربه خوبه یا نه

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

قبلا خیلی بهتر بود الان فقط پولکی شده و همه نکاتشو نمیگه

ینی همش پولیه ؟ یا رایگان هم ویس میزاره

قبلا توی تل بود خوب بود ویسای رایگان میزاشتن 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا خیلی بهتر بود الان فقط پولکی شده و همه نکاتشو نمیگه

بعد واسه عضویت توی کانال باید همون شماره که توی پیجشونه پیام بدم؟ اسم کانالشون چیه

بعد واسه عضویت توی کانال باید همون شماره که توی پیجشونه پیام بدم؟ اسم کانالشون چیه

بله

من کانال رایگان ازش ندیدم پیام میدی بهشون هزینه دوره رو واریز میکنی عضوت میکنن

از چشم من افتاده

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
بله من کانال رایگان ازش ندیدم پیام میدی بهشون هزینه دوره رو واریز میکنی عضوت میکنن از چشم من افتاد ...

وا چه بد 

بله من کانال رایگان ازش ندیدم پیام میدی بهشون هزینه دوره رو واریز میکنی عضوت میکنن از چشم من افتاد ...

خانومی رو میشناسین شما که مثل پرتواعلم باشه ولی رایگان؟ 

عزیزم این کانال که معرفی کردم مذهبیه و مطمئن هست من خودم 2دوره تربینت فرزند  شرکت کردم  7 ...

استادشون کی هستن؟ همسرداری هم درس میدن؟

آقای عباسی ولدی هستن آقا هستن ولی رایگانه نویسنده کتابهای من دیگر ما تو ایتا هم کانال دارن

وای کتابشون خیلی تعریفشو شتیدم 

اسم کانالشون چیه؟

بعد کانال خانم همیز همسرداری موفق فاطمی هست؟