2777
2789
عنوان

کسی توی ایتا

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 22 پست
ببین صوتهای خانم اعلم رو در مورد همسرداری و تربیت نظم از سایت راه روشن با قیمت کم میتونی بگیری (البت ...

چندتا رایگانش توی نت بود گوش دادم 

توی یکیشون درباره یه فلش که بازی ها و سرگرمی های خانوادگی گفته بودن میخواستم ازشون بگیرم چون واقعا منو همسرم عاشق بازی ایم ولی کمکم داره تکراری میشن بازیامون، شما توی کلاسای الهه پرتواعلم شرکت کردین؟

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو نت بزن عباسی ولدی ایتا  کانالش میاد دوره هاشم تو همون کانال

مچکرم زدم عزبزم💚💚

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

استادشون کی هستن؟ همسرداری هم درس میدن؟

صوتای همسرداری هم دارندتوی کانالشون  آدمین اصلی کانال  سید محمد باقر حسینی هست   کتابای عباس ولدی راهم تایید میکنند من چند ساله عضو این کانال هستم عالیه 

صوتای همسرداری هم دارندتوی کانالشون  آدمین اصلی کانال  سید محمد باقر حسینی هست   ...

ممنونمم💜💜

خانومی رو میشناسین شما که مثل پرتواعلم باشه ولی رایگان؟ 

نه عزیزم

من پرتواعلمو خیلی قبول داشتم ولی از وقتی اینجوری پولکی شدو دیدم هی پولشو بیشتر میکنه و از مطالبش میزنه دیگه خوشم ازش نیومد

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
ولی یه سایت هست کانون راه روشن همه دوره های قدیمشو با قیمت خیلی پایین گذاشته مطالبشم خیلی کامل تر ...

ممنون عزیزم